En ole ostanut tai suonut syyskukille vielä yhtäkään ajatusta. Jotenkin kesäkukista irti päästäminen tuntuu tänä vuonna erityisen hankalalta. Usein olen aina valmis hyppäämään uuteen kauteen aika nopeastikin mutta nyt haluan pitkittää kesän tuntua kukillani. Näin kauniina aikaisin keväällä ostamani Mårbacka on vielä kesähuoneessa vaikka sen kastelu ja huolenpito ontuu välillä.

————

Har inte köpt eller gett höstblommorna en enda tanke ännu. I år känns det speciellt svårt att släppa taget om alla sommarblommor. Oftast brukar jag vara bland de första som hoppar in i en ny säsong, men nu vill jag förlänga sommarkänslan med mina sommarblommor. Så här vackert blommar min Mårbacka här i sommarrummet fortfarande även om jag glömmer att vattna och sköta om den ibland.

Tässä Mårbackassa on niin kaunis väri. Ajattelin kokeilla talvettaa sen ihan sisällä vaikka en ole siinä koskaan aikaisemmin onnistunut. Kesän pikavisiitillä Tukholmaan sain mieheltä tuon ihanan Sturehofin ruukun josta olen haaveillut jo vuosia. Kohta täytyisi tyhjentää kesähuone tekstiileistä mutta aurinkoisina päivinä juon täällä vielä välillä kahvitkin.

Mukavaa päivää!

————

Tycker att färgen på den här Mårbackan är så vacker. Tänkte försöka övervintra den inomhus trots att jag aldrig lyckats med det tidigare. Fick den fina Sturehof- krukan som jag drömt om länge av maken när vi i somras var över till Stockholm en sväng. Snart behöver jag nog också tömma sommarrummet på alla textilier, men jag brukar dricka kaffe här ännu om det är soliga dagar.

Ha en bra dag!

4 Comments on “KAUNEIN MÅRBACKA | VACKRASTE MÅRBACKAN

  1. Oi ihanuus, tuo on kyllä todella kaunis ja väri on kyllä herkullinen kertakaikkisesti 💕 todella sievä on myös ruukku, ihana kun haaveet toteutuu! 🤗

    Täällä ollaan jo niin innoissaan syksystä! 🍂 niin lemppari vuodenaika 💗

    Mukavaa iltaa! 💖

  2. Nyt alan minäkin olemaan valmis syksyyn ihan kunnolla. Piha on siivottava kukista ja kalusteista. Sitten onkin aika tunnelmoida sisällä kohta lähestyvää joulua 😊

    Aurinkoisia syyspäiviä sinulle 💕🍂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.