Unikkopenkki on jo pitkään näyttänyt todella väsyneeltä ja huonolta mutta joka aamu siellä on vastassa yön aikana puhjenneet uudet kukat. En voinut uskoa että näistä herkistä kukista olisi näin pitkä ilo kun toukokuussa kylvin pienet siemenet maahan. Nyt ne ovat kukkiineet heinäkuusta asti.

————

Rabatten med vallmon har sett riktigt trött och risig ut redan länge men varje morgon möts jag av nya blommor som öppnat sig under natten. Jag kunde inte tro att jag skulle få så här lång glädje av blommorna när jag sådde dom pytte små fröna i maj. Nu har dom blommat sen juli.

Maljakossa ne ei juurikaan kestä hetkeä pidempään. Näitä istutan ehdottomasti ensi vuonna uudestaan ja tänään täytyykin kerätä muutamia siemenkotia talteen ja katsoa josko niistä saa ensi vuonna sitten tarvittavat siemenet.
————

I vas håller dom sig inte längre än en liten stund. De här ska jag nog absolut ha nästa år igen och idag ska jag ta till vara lite fröställningar och se om jag nästa år lyckas så av de fröna.

8 Comments on “VIELÄ NE KUKKIVAT | ÄNNU BLOMMAR DOM

  1. Meillä kasvaa puutarhassa villiintyneenä oranssinpunaisia unikoita. Olisi ihanaa saada tämän värisiä. Olet myös kuvannut ne tosi kauniisti!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.