Viikon syysloma meni jälleen kerran aivan liian nopeasti. Tyypillisesti syysflunssa saapui meille juuri kun koko perhe olisi ollut muutaman päivän vapaalla yhdessä loppuviikosta. Joten tässä on nyt mennyt muutama päivä levätessä. Harmittaa kun sain ihailla upeaa aurinkoista ilmaa ainoastaan täältä ikkunoiden takaa.
————
En veckas höstlov gick igen en gång alldeles för fort. Typsikt att höstförkylningen hittade till oss just när hela familjen skulle ha haft några dagar ledigt tillsammans. Här har jag nu vilat i några dagar och fått beundra det vackra soliga höstvädret endast genom fönsterrutan.
Ehdittiin me sentään tehdä yksi retki sienimetsään. Kahvit termariin ja kamera kaulaan. Aina yhtä ihmeellisen kaunis luonto ja rauhallisuus. Suppilovahveroita on tänä vuonna todella paljon vaikka korissa näkyy ainoastaan muutamia. Jätin nimittäin kameran sitten pois ja keskityin sienien löytämiseen ja hetkessä olemiseen. Se on tärkeä juttu että välillä keskittyy ainoastaan vain siihen hetkeen ja siihen mitä on tekemässä ja ihmisiin joiden seurassa saa olla. Tänä päivänä kun nuo puhelimet ja somet vie aivan liian paljon kallisarvoista aikaa ja huomiota.
Nyt kohti uutta viikkoa ja arkea, ihanaa sekin.
Mukavaa iltaa!
————
Vi hann med en utflykt till svampskogen i alla fall. Kaffe med i termosen. Alltid lika vacker och beundransvärd är naturen och det där lugnet som finns i skogen. Trattkantareller finns det gott om i år även om det finns bara några i korgen på bilden. Lämnade sedan bort kameran för att kunna koncentrera mig på just den stunden och på att hitta svamp. Viktigt att komma ihåg att stanna upp och leva i stunden, koncentrera sig på det man gör och dem som finns runt omkring en. Idag då mobiltelefonen och sociala medier tar alltför mycket av vår tid och uppmärksamhet.
Nu ser vi fram emot en ny vecka och vardag, riktigt bra det också.
Trevlig kväll!

2 Comments on “SYYSLOMA ON LOPPU | SLUT PÅ HÖSTLOVET

  1. Voi kurjuus kun juuri lomalle flunssa rantautui sinne. Vaikka eihän tuo toki koskaan ole kiva. Toivottavasti kuitenkin helpottamaan päin ❤
    Täällä on myös viime päivät sohvaa kulutettu urakalla ja levätty, vaikka eri kivusta onkin kyse.

    Uuteen viikkoon iloa 🍁❤

  2. Eilen juuri luin sinun blogistasi, tsemppiä ja paranemisia sinne <3 Vähän kyllä harmitti kun olin suunnitellut jotain mukavaa syyslomapuhaa, mutta sitten se menikin sohvalla maatessa 🙂 Mutta tärkeintä on että saimme olla yhdessä <3 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.