Aurinkoista maanantaita!

Arki ja uusi viikko on pyörähtänyt käyntiin. Aamulla pikku pakkanen ja kaunis auringonnousu. Tytär on lähetetty kouluun ja itse jatkan niistämistä täällä kotona. Ulos ei kai ole sen suurempaa asiaa vielä tänäänkään. Ja miten nuo ikkunatkin on edelleen pesemättä, matala syysaurinko paljastaa sen karulla tavalla.

————

Solig måndag!

Vardag och en ny vecka har kört igång. Frostig morgon med en vacker soluppgång. Dottern är i skolan och själv fortsätter jag med att snörvla här hemma. Blir ingen utevistelse idag heller. Och hur kommer det sig att fönstren fortfarande är otvättade, den låga höstsolen påminner om det.

 

 

Pitkästä aikaa napsin muutamat kuvat työhuoneesta. Tämä huone kun on aina enemmän tai vähemmän kaaoksen vallassa. Tänne nimittäin kertyy ne tavarat jotka odottavat kiertoon pääsyä tai ei muuten vaan juuri sillä hetkellä löydä omaa paikkaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments on “ARKI JA TYÖHUONE | VARDAG OCH ARBETSRUM

  1. Niin kauniit kuvat tähän aurinkoiseen maanantaihin! 🙂 <3 Ihana kun tänne taas tulee postauksia! <3

    Parantumista sinne, täältä toisesta sairastuvasta! <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.