Lokakuu on loppusuoralla. Talvikin ehti jo hetken yllättää tässä välissä ja minä kun olin vasta päässyt syystunnelmaan. Paljon näkee jo jouluisia kuvia joka puolella ja kaupatkin täyttyvät jouluisista jutuista. Itse ajattelin vielä hetken nauttia syksystä ja pikkuhiljaa mennä kohti sitä tunnelmallisinta aikaa vuodesta, eli joulun odotusta.
————
Oktober är på slutrakan. Vintern hann överraska oss en stund här emellan också och jag som just först hade kommit in i höststämningen. Man ser väldigt mycket juliga bilder redan och butikerna fylls med julsaker. Själv tänkte ja ännu njuta av hösten och sakta gå mot den mysigaste tiden på året, nämligen väntan på julen.

Tänään on ilmeisesti virallinen Halloween joten sen kunniaksi pirtsakan väriset kukat. Meillä ei kyseistä juhlaa vietetä juurikaan muuta kun että mies ja tytär kaivertavat kurpitsan rappua koristamaan. Tosin sekin on vielä tekemättä. Yleensä en tämän värisistä kukista tai krysanteemeista pahemmin välitä mutta aina näin syksyllä nuo poltetut ja lämpimät värisävyt vetää puoleensa.
————
Idag är det tydligen Halloween på riktigt så det får bli lite färggrannare blommor idag. Vi firar nog inte desto mer, annat än att mannen och dottern brukar skära ut en pumpa som får dekorera trappan. Men också det är ännu ogjort i år. Oftast gillar jag inte så här färggranna blommor men alltid på hösten tycket jag att de här varma färgerna är så fina.
Viime viikolla ryhdyin järjestämään kalustusta uudelleen täällä kotona. Pienestä ideasta seurasi sitten oikein kunnon kalusterumba joka on osittain vieläkin kesken. Mutta vaihtelu virkistää ihanasti.
Tunnelmallista iltaa!
————
Påbörjade en liten om-möblering här hemma förra veckan. Det som från början bara var en liten idé blev till en litet större idé som ännu inte heller är klar. Men visst är det roligt med lite ombyte.
Mysig kväll!

6 Comments on “LOKAKUUN VIIMEINEN | SISTA OKTOBER

  1. Minäkään en ole oranssin, enkä muiden vahvojen värien ystävä, mutta tällaiset poltetut sävyt ovat kuitenkin eri juttu. Niissä on jotain niin rauhallista ja lämmintä tunnelmaa. Aivan ihana kimppu!

  2. Kiitos <3 Totta, etenkin näin syksyllä nämä sävyt ovat niin kivat ja vuosi vuodelta huomaan tykkääväni niistä enemmän. Ihanaa marraskuuta sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.