Tunnelmallista marraskuuta!
Itse olen viime vuosina oppinut pitämään enemmän ja enemmän marraskuusta. Aikaisemmin sen värittömyys ja harmaus ovat tuntuneet masentavalta mutta nykyään jopa nautin siitä ja siitä että saa luvan kanssa olla vaan. Ei ole kiire ehtiä kokemaan yötöntä yötä tai nauttia jokaisesta uudesta kukasta joka kukkii kuten kesällä. Marraskuu antaa ihanaa rauhaa ja vastapainoa.
————
Mysig november månad!
Själv har jag under de senaste åren lärt mig att tycka mer och mer om november. Tidigare tyckte jag att färglösheten och allt det gråa, som oftast råder i november, är enbart deprimerande. Men nuförtiden njuter jag av det och att man bara får vara utan brådska att hinna uppleva de ljusa nätterna eller beundra varje blomma som under sommaren. November innebär motvikt och lugn.

 Jopa nämä ruskeat sävyt ovat kauniita kun vaan pysähtyy katsomaan ympärilleen. Itse asiassa luonnossa on juuri nyt niitä värejä joita tykkään käyttää sisustuksessa kaikista eniten.
————
Till och med alla de här nyanserna av brunt är fina när man stannar upp och tittar sig omkring. Dom är ju dessutom just de färgerna jag använder mig mest av i inredningen.
 Marraskuu vaatii kynttilöitä ja paljon. Kuvissa näkyy muuten yksi olohuoneen muutoksista. Nimittäin tuo kaappi sai taas kerran uuden maalipinnan. Te jotka seuraatte instassa huomasitte ehkä että kaappi oli hetken tässä välissä keittiössä jossa se oli sinertävän harmaa. Tulin sittenkin toisiin ajatuksiin ja siirsin kaapin takaisin olohuoneeseen ja sudin sen lämpimän harmaaksi. Nyt olen tyytyväinen, ainakin hetken aikaa 🙂 
————
I november behövs det levande ljus och gärna mycket sådana. På bilderna ser ni en av omändringarna i vardagsrummet. Nämligen skåpet som igen en gång har fått en ny målfärg. Ni som följer mig på instagram hann kanske redan se att skåpet för en stund stod i köket med en gråblå nyans. Ändrade mig och flyttade tillbaks det till vardagsrummet och målade det i en varm grå nyans. Nu är jag nöjd, i alla fall en liten stund 🙂

4 Comments on “RUSKEAN SÄVYJÄ | BRUNA NYANSER

  1. Tuo kynttilä asetelma on niin kaunis 💛 instassa sitä olen jo ihaillut 🤗 kuinka ihanaa tunnelmaa ne luokaan ☄

    Tunnelmallista marraskuuta! ❄

  2. Wau<3 Näissä kuvissa on niin ihana tunnelma!
    Täällä on sadellut sen verran lunta, että valkoinen taitaa ulkona olla vallitseva väri…ainakin viikonloppuun saakka.:)

  3. Kiitos 💗 Totta, valkoinen lumipeite olisi kyllä ihana täälläkin. Toivottavasti edes jouluksi tulisi lunta. Rauhallista viikonloppua 💕

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.