Kyllä on tämä maanantai tuntunut tahmealta ja kovin väsyneeltä. En taida olla sisäistänyt tätä talviaikaa edelleenkään sillä aina iltapäivästä iskee ihan älytön väsymys. Täytyykin tästä lähtien ottaa kaikki arkea piristävät jutut käyttöön kuten kynttilät, jouluiset lehdet ja raikkaat happihyppelyt.

————

Vilken seg och trött måndag det varit här idag. Tror att jag inte ännu har kommit in i vintertiden eftersom jag blir så otroligt trött varje eftermiddag. Nu gäller det verkligen att ta sig an alla små saker som piggar upp i vardagen som levande ljus, juliga tidningar och frisk luft utomhus.

 Glögikausi on korkattu vaikka en muuten ole antanut jouluiselle mielelle vielä kovin suurta tilaa. Aikaisempien vuosien perusteella tässä perheessä taidetaan nauttia eniten glögistä juuri nyt, hyvissä ajoin ennen joulua. Usein glögin juonti jää ihan huomaamatta vähemmälle mitä lähemmäs joulua mennään.

————

Här har vi redan öppnat glöggsäsongen trots att jag inte annars känner någon större julkänsla ännu. Vet med tidigare erfarenhet att i vår familj njuter vi allra mest av glögg just nu, i god tid innan själva julen. Ofta blir det att vi dricker mindre och mindre glögg ju närmare julen vi kommer.

Joten miksipä ei nauttisi höyryävästä glögistä kynttilänvalossa joululehteä selaillen. Mielestäni se on ihana hetki tavallisessa arki-illassa.
Mukavaa alkanutta viikkoa!

————

Så varför inte njuta av en rykande glögg, levande ljus och en jultidning. Det tycker jag är en härlig liten stund en helt vanlig vardagskväll.

Ha en fin fortsättning på veckan!

4 Comments on “GLÖGIN TUOKSUA | DOFT AV GLÖGG

  1. Olen muuten pistänyt tuon ihan saman merkille, että joulun lähestyessä glögin juonti vähenee. Nyt on niin ihana tunnelmoida glögin äärellä ❤

    Mahtavia tunnelmakuvia 😍

  2. Niin ihanan tunnelmalliset kuvat <3 Meillä taitaa glögin juonti aina jäädä vähemmälle, viime viikonlopuksi hankin ekat glögit, mutta unohdimme juoda ne. Teidän tavastanne voisi vaikka ottaa mallia, niin tulisi glögit juoduksi 🙂 Hyvää tiistaita!

  3. Meillä useamman kerran ollut niin monta avaamatonta glögiä joulun jälkeen että nyt olen oppinut ettei glögiä kannata edes ostaa kotiin joulupyhiksi. Kiitos ja ihanaa viikon jatkoa <3

  4. Mielestäni glögi, joulutortut ja piparkakut maistuvat melkein kaikista parhaiten juuri ennen joulua. Jouluna kun tulee syötyä kakkia muita herkkuja yllin kyllin 🙂 Usein olen huomannut että joulupyhiksi varatut glögit on joulun jälkeen juomatta. Iloista viikon jatkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.