8Q0A0119

Sateista lauantai-iltaa!

Täällä tunnelmoidaan lauantai-iltaa kynttilöin ja uunissa paistuvan isänpäiväkakun tuoksuissa. Tänään olen jopa oikein nauttinut sateen ropinasta. Pitkään nukuttu aamu, aamukahvit rauhassa jonka jälkeen kohti kaupunkia ja tyttären tanssituntia. Ruokakauppaan muutaman muun ihmisen sekaan. Huomasin tänään että nyt alkaa jälleen se aika vuodesta jolloin kaupat täyttyvät ihmisistä varsinkin näin viikonloppuisin.

Regnig lördagskväll!

Här myser vi med tända ljus bland doften som sprider sig från ugnen när morgondagens farsdagskaka gräddas. Idag har jag riktigt njutit av regnet som smattrat mot rutan. Sovmorgon, morgonkaffe i lugn och ro och efter det till in staden för dotterns danslektion. En tur till matbutiken tillsammans med en hel del andra. Märkte idag att nu är det igen den tiden på året när butikerna fylls till bredden av folk, speciellt så här på veckosluten.

8Q0A0168

8Q0A0121

8Q0A0163

Tänä viikonloppuna mennään päivitetyllä versiolla viime viikon kukkakimpusta. Krysanteemit ovat yleensä niin kestävää sorttia että sain tästä uuden kimpun lisäämällä muutaman uuden värisen krysanteemioksan. Kukkakimpun lisäksi myös blogilla on päivitetty ulkonäkö ja blogialusta on vaihtunut. Muutostyöt ovat osittain vielä kesken ja itse vasta opettelen uuden käyttöä joten suokaa anteeksi jos jokin asia ei ole aina ihan kohdillaan vielä. Olen kuitenkin tosi innoissani tästä uudesta ja tulevista lisäjutuista. Mutta niistä lisää kun niiden aika on.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Det här veckoslutet kör vi med en uppdaterad version av förra veckans blombukett. Krysantemerna håller sig oftast så länge att den här gången fick jag en helt ny bukett med att endast tillägga några nya krysantemer. Förutom blombuketten har även bloggen uppdaterats. Allt är ännu inte riktigt klart och själv försöker jag lära mig att använda den här nya, så jag hoppas ni har tålamod även om allting inte ännu faller helt på plats. Själv är jag väldigt glad och förväntansfull inför det här nya utseendet och lite nya grejer som är på kommande ännu. Men mer om dem sedan när det är klart.

Trevlig fortsättning på veckoslutet!

2 Comments on “PÄIVITETTY | UPPDATERAD

    • Kiitos 💗 Kunhan vaan itse taas oppii käyttämään tätä uutta 😊 Mukavaa iltaa 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.