8Q0A1116

Kesähuoneen ikkunalla seisoo suloinen jouluruusu. Tämä kukka on mielestäni niin kaunis ja huomaan jälleen että aika usein tykkään erityisesti monen kukan nupuista. Jouluruususta tulee mieleen kevät ja valkovuokot,  ne muistuttavat toisiaan aika paljon, eikö vaan? Harmi ettei tämä kukka menesty sisätiloissa kovinkaan hyvin mutta nyt sillä on ollut oikein otolliset kelit ja lämpötilat pärjätäkseen täällä kesähuoneessa.

———

På fönsterbrädet i sommarrummet står en söt liten julros. Jag tycker den här blomman är så väldigt vacker och igen en gång märker jag att jag ofta gillar många blommor speciellt mycket när dom är i knopp. Julrosen får mig att tänka på våren och vitsippor, visst påminner julrosen ganska mycket om vitsippan.

8Q0A1117

8Q0A1111

8Q0A1126

Eilen ja tänään täällä on satanut lunta. Kovin märkää sellaista mutta lunta kuitenkin ja heti tuli jotenkin niin jouluinen tunnelma. Kävin iltapäivällä keräämässä vähän havuja vaikka märkää oli, mutta nyt on saatava kranssipaja pystyyn. Toivottavasti ehdin jo huomenna sitomaan ensimmäisen.

Mukavaa illan jatkoa!

———

Igår och idag har det snöat här hos oss. Väldigt slaskigt men snö i alla fall och med snön kom julkänslan. Tidigare i eftermiddag tog jag mig ut för att samla granris, blött var det men nu vill jag komma igång med julpysslet. Hoppas jag imorgon hinner binda ihop den första kransen.

Trevlig kväll!

TallennaTallenna

2 Comments on “JOULURUUSU | JULROS

  1. Jouluruusu on kyllä niin kaunis ❤ todella sievä.

    Tubnelmallisia kuvia 😍

    Mukavia kranssin teko hetkiä! 🎄

    • Näin on, ihana kukka <3 Oikein ihanaa iltaa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.