8Q0A1942

Aikaisemmin tänään oli niin ihana lumimyrsky. Ihanaa ja tunnelmaa täynnä kun saa olla sisätiloissa mutta ulkona liikenteessä toki paljon epämukavampi juttu. Toivottavasti kaikki liikenteessä olijat pääsevät tänään turvallisesti perille. Viime vuosina olen tuntenut että joulutunnelma on itseltäni välillä jäänyt jotenkin vajaaksi vaikka ihania kaikki joulut ovat siitä huolimatta olleet. Tänään tulin siihen lopputulokseen että näin aikuisena yksi suuri joulutunnelman tuoja on kyllä tuo valkea lumi.

———

Tidigare idag hade vi en så härlig snöstorm. Mysigt och stämningsfullt när man får njuta av den inomhus men självklart mindre trevligt ute i trafiken. Hoppas att alla som varit ute i trafiken idag kommit lyckligt fram. Under de senaste åren har jag på något sätt känt att julstämningen inte riktigt infunnit sig fullt ut hos mig även om alla jular har varit underbara. Idag kom jag till den slutsatsen att så här i vuxen ålder spelar nog snön en stor roll i julstämningen.

8Q0A1956

8Q0A1943

8Q0A1965

Tänään nimittäin tunsin sen ihanan kutkuttavan joulutunnelman kun lunta pyrytti ja myrskytuuli pauhasi nurkissa. Olisi vaan tehnyt mieli ryhtyä leipomaan pipareita tyttären kanssa joululaulujen soidessa taustalla.

———

Idag kände jag nämligen den där fina julstämningen när snön yrde och stormen bullrade på utanför fönstret. Hade bara lust att ställa mig i köket och baka pepparkakor tillsammans med dotter medan julmusiken spelar i bakgrunden.

8Q0A1970

8Q0A1947

Viikko sitten mieheltä saamani nimppari amaryllikset ovat juuri nyt kauneimmillaan kun kaikki nuput ovat auenneet. Vaikka kauniit lumiset maisemat sulavat kovaa vauhtia vesisateessa niin tänä iltana lämmitetään ehdottomasti glögit kunhan koko perhe on kokoontunut kotiin harrastuksistaan.

Kaunista iltaa!

———

Amaryllisarna som jag fick av mannen till namnsdagen förra veckan är nu som vackrast när alla knopparna har öppnat sig. Nu regnar det vackra snölandskapet bort med god fart men ikväll ska vi absolut värma oss lite glögg när alla hunnit hem efter sina hobbyn och träningar.

Hoppas ni har en fin kväll!

TallennaTallenna

4 Comments on “LUMIMYRSKY | SNÖSTORM

  1. Tuo tähti on niin kaunis kun olla osaa ❤ mikä tunnelma! 😍 ihana postaus muutenkin 😍

    • Tuo tähti jaksaa aina vaan ilahduttaa itseänikin joka päivä <3 Harmi kun vesisateeksi meni ja kaunis lumipeite on enää muisto vaan. Siitä huolimatta kaunista viikonloppua sinulle <3

  2. Mistä olet ostanut tuon kauniin tähden ikkunaan?

    • Ostin sen viime vuonna Ellokselta, mutta mielestäni sitä on myynnissä myös tänäkin vuonna. Aivan ihana tähti. Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.