8Q0A1494

Nopeasti meni tämäkin viikonloppu ja ollaan jo sunnuntai illassa. Takassa rätisee tuli ja ilmassa vallitsee rauhallinen sunnuntai tunnelma. Poskia kuumottaa ja punoittaa sillä olen ollut ulkona melkein koko päivän. Ripustin muutamat tähdet kasvihuoneen ikkunoihin ja sain siivottua viimeiset syksyn rippeet sieltä pois.

———

Fort gick även det här veckoslutet och nu har vi redan söndag kvällen här. Elden sprakar i brasan och det råder en lugn söndagsstämning. Mina kinder hettar och blossar röda efter att jag varit ute nästan hela dagen. Har fått upp några stjärnor i växthusfönstren och städat bort det allra sista av hösten som ännu fanns kvar där inne.

8Q0A1457

8Q0A1490

8Q0A1467

8Q0A1551

Nyt ei ole enää montaa päivää niin ollaan jo joulukuussa. Aivan uskomatonta että joulu ihan oikeasti on jo niin lähellä. Tulevana viikkona koti saa varmasti vähän lisää joulua ikkunatähtien ja joulukukkien muodossa.

Suloista sunnuntai-iltaa!

———

Nu är det inte många daga kvar så är vi i december redan. Helt overkligt att julen faktiskt är så nära nu. Under den kommande veckan ska jag nog pynta lite mer inför advent, några fler stjärnor ska upp i fönstren och lite julblommor inhandlas.

Skön söndag kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.