8Q0A2255

Marraskuun viimeinen ja vettä sataa. Kun katsoo ikkunasta ulos tunnelma ei ole järin jouluinen mutta onneksi joulun tunnelmaa voi luoda pienillä jutuilla, kuten lasillisella höyryävää glögiä ja juuri ilmestyneellä Unelmien Talo ja Koti- lehdellä. Kyseisessä lehdessä on muiden jouluisten kotien lisäksi mukana myös meidän jouluinen kasvihuone.

———

Sista november och regnet öser ner. Ingen julstämning precis när man tittar ut genom fönstret men som tur kan man skapa julstämning med små medel trots det. Som med ett glas varm glögg och det nyaste numret av Unelmien Talo ja Koti- tidningen. Bland många andra fina julhem är också vårt juliga växthus med i tidningen.

8Q0A2267-2

8Q0A2287-2

8Q0A2252-2

Kyseinen juttu kuvattiin noin vuosi sitten ja miten sopivasti silloin olikaan yön aikana satanut hento kerros lunta joka kruunasi päivän tunnelman. Kauniin ja tunnelmallisen jutun ovat tehneet toimittaja Hanna Sandström ja valokuvaaja Satu Nyström.

———

Artikeln fotograferades för ett år sedan och vilken lycka det var att just den morgonen vakna upp till ett tunt lager snö som fallit under natten. Snön var pricken över i:et för den rätta julstämningen. Den fina och stämningsfulla artikeln är gjord av Hanna Sandström och fotograf Satu Nyström.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

6 Comments on “JOULUTUNNELMAA | JULSTÄMNING

  1. Tämä oli aivan ihana juttu lehdessä ❤ niin tunnelmallista 🎄

    Pian alkaa joulukuu ❤

    • Kiitos <3 ihana kuulla <3 Tunnelmallista adventtia <3

    • Thank you Alexandra <3 Lovely to hear. Lovely Sunday to you <3

  2. Kiitos vinkistä, lehti tuli jo meillekin, mutta enpä ehtinyt vielä kuin selailla läpi. Jotenkin ärsyttävää, kun postilaatikkoon tupsahti 6 lehteä yhtä aikaa! Olisi kivempaa, jos yksi päivässä, ehtisi rauhassa lukeakin. No joo, mutta ihanan tunnelmalliset kasvihuonekuvat. Se onkin aina inspiroinut minua, varsinkin ne kesäkuvasi. Mukavaa joulunalustunnelmaa!

    • Kiitos ja mukava kuulla jos olet saanut kuvistani inspiraatiota <3 Totta, voisi nuo lehdet jakautua useammalle päivälle 🙂 Tunnelmallista joulun aikaa sinullekin <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.