8Q0A2429-2

Vieläkin mieli on herkkä ja tunteellinen eilisen juhlapäivän johdosta. Upea 100- vuotinen itsenäisyyspäivä jää varmasti muistoihin ikuisesti.  Vietimme päivää ihan vaan kotosalla oman perheen kesken. Syötiin juhla-ateria ja pelattiin lautapelejä. Keskustelimme myös siitä miten meidän isovanhemmat aikoinaan ovat joutuneet lähtemään evakkoon ja sotalapsiksi. Ja siitä miten paljon hyvää meillä on tänä päivänä ja miten kiitollisia saamme olla niin paljosta.

———

Känslorna är ännu på ytan efter gårdagens festliga dag. Det var en fin 100-årig självständighetsdag som vi antagligen kommer att minnas för alltid. Vi firade dagen hemma, endast vi i vår lilla familj. Vi åt festmiddag och spelade spel tillsammans. Vi diskuterade också om hur våra mor- och farföräldrar i tiden måste lämna sina hem och även varit krigsbarn. Och om hur bra många saker idag är och hur tacksamma vi får vara för så oerhört mycket.

8Q0A2417-2

8Q0A2432-2

8Q0A2427-2

8Q0A2423-2

8Q0A2424-2

Eilisen juhlapäivän kruunasi ohut kerros puuterilunta joka kimmelsi pakkaspäivän auringossa. Suomen luonto on jotain aivan uskomattoman kaunista. Kesätuulessa humisevat koivunlehdet ja talvella narskuva lumi kenkien alla.

———

Ett tunt täcke av lätt pudersnö som gnistrade i den bleka vintersolen gjorde gårdagen ännu finare. Finlands natur är så otroligt vacker. Björklöven som susar i sommarvinden och snön som knarrar under skorna på vintern.

8Q0A2415-2

8Q0A2431-2

Nämä kuvat ovat viime viikolta jolloin meillä oli parin päivän ajan näin lumiset maisemat. Maagisinta on se valtava hiljaisuus joka tulee lumen myötä. Tuntuu että koko maailma olisi vuorattu pumpulilla ja luonto nukkuu.

———

De här bilderna är tagna förra veckan när vi hade så här mycket snö under två dagar. Tystnaden som uppstår när snön faller är rent av magisk. Det känns som om hela världen är inbäddad i bomull och naturen sover.

2 Comments on “KIITOLLISUUS | TACKSAMHET

  1. Todella kaunis ja herkkä postaus 💙 eilinen todellakin oli hurjan kaunis päivä, ei olisi suomi 100v kauniimpaa voinut saada 💙❄💙

    Iloista iltaa!

    • Totta, oli kyllä niin upean kaunis itsenäisyyspäivä <3 Ihanaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.