aprikos1

Nyt täytyy myöntää että olen jotenkin kadottanut joulutunnelman. Luulen että vesisateella on suurin vaikutus siihen kadonneeseen joulutunnelmaan. Meillä on miltei kaikki valmistelut tekemättä enkä muista että tälläistä tilannetta olisi ollut aikaisempina vuosina. Katsoin juuri että tiistaina joulukortit tulisi olla postissa jos haluaa lähettää ne joulumerkillä. Meillä kortit on tekemättä, teettämättä ja hankkimatta kuten myös postimerkit. Joulukortit ovat itselleni aina olleet tärkeitä ja se on perinne jota mieluusti jatkaisin. Tänä vuonna täytyy varmasti tyytyä kaupan valmiisiin kortteihin vaikka tykkään tehdä ne itse tavalla tai toisella.

———

Nu måste jag medge att jag har tappat julkänslan lite grann. Tror nog att det regniga vädret är den största orsaken till den borttappade julkänlsan. Hos oss är nästan alla julförberedelser ännu ogjorda och jag kan inte minnas att det varit så tidigare år. Insåg idag att julkorten skall vara på posten senast i tisdag om man tänker skicka dem med julmärket. Vi har alla kort ännu ogjorda, oframkallade eller oinköpta. Julkort är för mig en viktig tradition som jag gärna vill föra vidare. I år får jag nog säkert nöja mig med färdig köpta kort trots att jag helst brukar vilja göra dem själv på sätt eller annat.

 

8Q0A2810

8Q0A2801

8Q0A2808

Kaikki lahjatkin on vielä hankkimatta mutta käärepaperit niihin olen sentään saanut jo ostettua. Eturappunen huutaa kuusenhavuja ja lyhtyjä kuihtuneiden syyskanervien tilalle. Taidankin ottaa viikonlopun asiaksi luoda meille joulutunnelmaa.

Päivä alkoi hammaslääkärissä ja nyt kohta hakemaan tytärtä kotiin kuorosta. Sitten alkaa viikonloppu. Tuo amarylliskimppu jaksaa edelleen ilahduttaa ja nyt kaikki nuput ovat auenneet.

Jouluista tunnelmaa teidänkin viikonloppuun <3

———

Alla klappar är också oinköpta men pappret att slå in dem i har jag fått köpt i alla fall. Framtrappan skriker efter granris och lyktor istället för de bruna höstväxterna. Tror jag under veckoslutet ska ta och göra mer juligt till oss här hemma.

Började dagen med tandläkarbesök och nu ska jag strax hämta hem dottern från kören. Sen får veckoslutet börja. Amaryllisbuketten står fin fortfarande och nu har alla knopparna öppnat sig.

Önskar er ett veckoslut fyllt med julstämning också <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.