8Q0A2336

Valkoiset paperitähdet ovat mielestäni niin kauniit. Sisällä meillä niitä löytyy melkein jokaisesta ikkunasta ja tänne kasvihuoneeseenkin ripustin muutamat vanhat. Loistavat niin kauniisti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Jos vielä saataisiin takaisin tuo luminen maisema niin johan olisi joulutunnelma katossa.

———

Tycker att vita pappersstjärnor är så vackra. Inne har vi sådana i nästan varje fönster och här i växthuset hängde jag upp några också. De lyser så fint i all sin enkelhet. Om vi ännu skulle få tillbaks det vackra vita vinterlandskapet utanför fönstren skulle nog julkänslan vara på topp.

8Q0A2347

8Q0A2332

8Q0A2402

Kiva yksityiskohta on ripustaa useampi tähti ryhmäksi. Huomiseksi on kuulemani mukaan luvattu lunta, toivotaan niin.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

———

Det blir en trevlig detalj när man hänger flera stjärnor som en grupp. Har hört att dom till imorgon lovat snö, vi får hoppas det stämmer.

Trevlig fortsättning på veckan!

4 Comments on “IKKUNOISSA | I FÖNSTREN

 1. Niin ihanan tunnelmallisia kuvia, jälleen kerran. <3 Onko tuo teidän kasvihuone lämmin sisältä? 🙂

  Ihanaa uutta viikkoa!

  • Kiitos <3 Ei valitettavasti, mutta toivottavasti jonain päivänä olisi lämmin tila. Olisi kiva jos täällä pysyisi muutama aste plussan puolella jotta voisi talvettaa kasveja täällä. Kaikki sähkö on ulkokäyttöön tarkoitettua, myös valot tähtiin.

   Ihanaa joulun aikaa <3

 2. Todella todella sievää ja samalla ❄❄ kaipuu kasvoi suuresti, toivottavasti pian saamme 💙

  Olen nyt ihastellut tähtiä valoilla, itsellä kun ne roikkuvat pelkkinä paperitähtinä, mutta ehkä ensi vuonna 💫

  • Kiitos ja nyt sataa ihanasti lunta, toivottavasti se pysyisi maassa. Minäkin ripustin viikonloppuna parit tähdet ilman valoa ja ovat kauniita niinkin. Tunnelmallista iltaa!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.