8Q0A2986-2

Hetken aikaa ihmettelin mikä ääni kuuluu mutta sehän on vesisade kun piiskaa ikkunaruutuun ja ropisee peltikattoon.  Ei käy pitkäksi ainakaan sään suhteen, kovin on kyllä vaihtelevaa. Päivällä oli niin ihana aurinko ja pikkupakkanen. Haaleat talviauringon säteet löysivät jopa tiensä keittiöön aamupäivällä. Mutta viikon kuluttua se kääntyy ja kuljemme taas kohti valoisempia päiviä.

———

Fick en stund tänka efter vad det är som låter men det är ju regnet som smattrar mot fönsterrutan och plåttaket. Blir inte långtråkigt med detta ombytliga väder. Så vackert med sol och några minusgrader. Till och med den bleka vintersolen hittade sin väg in i köket under förmiddagen. Men efter en vecka så svänger det och vi börjar gå mot ljusare tider igen.

8Q0A2977-2

8Q0A2983

Tänään olen pipareiden leivonnan ohessa mielessäni pyöritellyt vähän ajatuksia siitä, millaisia värejä ja millaista kattausta tekisi tänä jouluna. Saattaa olla niin että meillä näkyy pitkästä aikaa ripaus punaista kukissa ja pienissä yksityiskohdissa. Mikäli vain löydän juuri oikean sävyiset kukat. Ajattelin sellaista syvän viininpunaista. Tykkään niin suunnitella ja pyöritellä ajatuksia mielessäni.

Mukavaa Lucia- päivän iltaa!

———

Idag har funderat lite på vilka färger och hurdan juldukning jag ska göra i år medan jag bakat pepparkakor. Kan hända att vi kommer att ha små inslag av rött i blommor och små detaljer. Det var länge sedan jag haft rött på julen men nu tänker jag mig en vacker djup vinröd färg. Om jag bara lyckas hitta den rätta nyansen på blommorna. Tycker det är så roligt att planera och fundera.

Trevlig Lucia kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.