8Q0A2558

Mukavaa perjantai-iltaa. Se olisi viimeinen viikonloppu ennen joulua ja veikkaan että monessa kodissa tehdään tänä viikonloppuna jouluvalmisteluja. Niitä olisi suunnitelmissa meilläkin. Olen ajatellut tehdä joulusiivouksen ja jos ehdimme löytää joulukuusen niin sen voisi tuoda sisälle sillä ensi viikko on täynnä tanssinäytöksiä ja joulujuhlia.

———

Trevlig fredag kväll. Sista veckoslutet innan jul och jag antar att i många hushåll blir det julförberedelser nu. Det har också vi i planerna. Jag har tänkt julstäda och om vi hinner hitta en julgran så kanske vi tar in den också för hela nästa vecka är fylld med dansuppvisningar och julfester.

8Q0A2383

8Q0A2549

8Q0A2641

8Q0A2380

8Q0A2521

Täällä kasvihuoneen seinällä roikkuu yksi tämän joulun kransseista. Ajattelin aluksi laittaa useamman kranssin ryhmäksi tähän mutta kun löysin tuon ison renkaan niin siitä tuli niin iso kranssi että se riittää yksinään. Saan paljon kyselyitä noista kynttilänpidikkeistä. Ostin ne kesällä Ruotsista.

Kohta saunaan ja sen jälkeen muutama jakso The Crownista ja sitten nukkumaan että jaksaa taas huomenna.

———

Här i växthuset hänger en av julens kransar. Hade först tänkt mig en grupp med flera kransar här på väggen, men när jag hittade den där stora ringen blev det en så stor krans att det räcker med den. Får mycket frågor om varifrån ljusstakarna är och dom köpte jag i Sverige i somras.

Snart blir det bastu och sedan några avsnitt av serien The Crown och sen i säng så vi orkar imorgon igen.

4 Comments on “KYNTTILÄT JA KRANSSI | LJUS OCH EN KRANS

  1. Tuo kranssi on mitä viehättävin 💖🌲 todella upea ja näyttävä! 🤗

    Iloista viikonloppua 🎄

    • Kiitos paljon <3 Tunnelmallista viikonloppua, enää viikko jouluun <3

  2. Tämä on kyllä kaunein kranssi mitä oon ikinä nähnyt! <3 Rauhallista joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta.

    • Voi, ihana kiitos sinulle <3 Tunnelmallista ja kaunista joulun aikaa myös sinulle ja upeaa uutta vuotta <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.