8Q0A3929

Niin me jo ollaan jouluviikossa. Jotenkin uskomatonta että jouluaatto on jo tällä viikolla. Eilinen päivä ja ilta täyttyi tanssista kun tyttärellä oli jopa kaksi näytöstä. Päivällä näytös kaupungin koululaisille ja illalla meille vanhemmille. Oli jälleen ilo seurata upeaa näytöstä ja ihanaa nähdä miten oma tytär nauttii ja kehittyy harrastuksessaan. Tämä ilta ollaan ihan vaan kotona ja nautitaan kuusen tuikkeesta ja lämpimästä glögistä.

———

Så är vi redan i julveckan. Känns på ett sätt nästan litet overkligt att julaftonen faktiskt är redan nu i veckan. Gårdagen och kvällen fylldes av dans eftersom dottern hade två föreställningar. En på dagen en för stadens skolelever och på kvällen för oss föräldrar. Det var med glädje vi igen fick njuta av en fin föreställning.

8Q0A3939

8Q0A3935

8Q0A3945

Kotikin alkaa olla puettuna vuoden suurimpaan juhlaan. Sunnuntaina sain siivottua ja kuusi tuotiin sisälle. Toki loppuviikosta täytyy vielä imuroida ja vaihtaa puhtaat lakanat. Kukissakin näkyy lähestyvä joulu, tuo tumman punainen amaryllis on mielestäni niin kaunis. Elegantti ja tuo lämpöä valkoista taustaa vasten ja erityisen kiva yhdessä tuon limenvalkoisen kanssa.

Mukavaa iltaa!

———

Här hemma börjar det vara dekorerat inför årets största högtid. Fick städat på söndagen så vi kunde ta in granen. Måste såklart ju nog ännu dammsuga och byta rena lakan innan jul. Man ser att julen närmar sig också i färgvalet av blommor. Tycker den där mörk röda amaryllisen är så vacker. Elegant på något vis och så bryter den av mot allt det vita och speciellt fin tillsammans med den lite limefärgade vita amaryllisen.

Trevlig kväll!

6 Comments on “JOULUVIIKKO | JULVECKAN

  1. On kyllä jälleen huikean kaunis kimppu 💖 ⚘ ihastuttava ja kuinka juhlava tunnelma, pian ollaan joulussa 🎄

    • Amaryllikset ovat niin ihanat ja todella kestävät. Punainen tuo kivaa vaihtelua ja juhlan tuntua vaikken yleensä sen värisiä kukkia osta 🙂 Ihanaa joulun aikaa <3

  2. Leikkaatko kaupasta ostetusta varret maljakkoon vai myydäänkö kukkakaupoissa? On kyllä ihana kimppu. ❤️

    • Yleensä ostan leikkokukkina kukkakaupasta, mutta olen myös leikannut niistä jotka ostetaan ruukussa. Varsi on ontto sisältä joten leikatessa kannattaa käyttää saksien sijaan veistä Molemmat versiot kestävät ja onnistuvat maljakossa yhtä hyvin. Varteen kannattaa laittaa kumilenkki sinne alas jottei varsi rullaannu auki vedessä. Tunnelmallista joulun aikaa <3

  3. En välitä yleensä punaisista kukista, mutta nuo amaryllikset on kyllä,todella upeanväriset. Ihanaa joulua Teille

    • Minäkään en punaisista kukista juurikaan tykkää, mutta nämä olivat todella kauniin punaiset. Nuppuisina olivat oikein tumman viininpunaiset. Ihanaa joulun aikaa sinullekin <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.