8Q0A3804

Kurkistetaan keittiöön ja miltä joulu siellä näyttää näin koristeiden osalta. Loppuviikosta siellä näyttää sitten varmasti välillä jopa aika kaoottiselta kun jouluruokia valmistetaan. Pitkälti täälläkin mennään kukilla ja tunnelmavalaistuksella mutta jotain pientä ekstraa on mielestäni kiva laittaa esille jotta juhlan tuntua on täälläkin ilmassa. Niinkin arkisessa huoneessa kuin keittössä, kodin sydämessä.

———

Vi tar en titt in i köket och hur julen ser ut här, främst på dekorationerna. I slutet av veckan kan det säkert stundvis se rätt så kaotiskt ut här när all julmat skall tillredas. Också här i köket kommer julen fram i form av blommor och stämningsbelysning. Men jag tycker det är trevligt att pynta med något lite extra utöver blommor så det känns festligt också här inne. I ett så pass vardagligt rum som köket, hemmets hjärta.

8Q0A3797-2

8Q0A3855

8Q0A3812

8Q0A3852

Ilahduin kovasti kun löysin nuo siniharmaat paperitähdet vai ovatko kenties lumihiutaleita. Sopivat väritykseltään aivan nappiin meidän keittiöön. Leijailevat kauniisti tuossa ikkunassa. Ja kuten näkyy niin ikkunan ulkopuolella näyttää aika vihreältä mutta ehtii se lumi vielä tulla.

———

Blev så glad när jag fann de där gråblåa pappersdekorationerna. Är dom nu sen stjärnor eller snöflingor. Färgen är som gjord för vårt kök. Dom svävar så vackert där i fönstret. Och som ni kan se är det väldigt grönt utanför fönstret men ännu hinner det snöa innan jul. Hoppas på det i alla fall.

8Q0A3806

8Q0A3836

8Q0A3874

8Q0A3802

Pitkästä aikaa tein jouluisen kukka-asetelman kun kuusenhakureissulla Plantagenista löytyi alennuksesta amarylliksia. Sammaleessa on vaan kissan mielestä niin mielenkiitoiset tuoksut että vähän väliä sitä pitää käydä repimässä kulhosta. Nähtäväksi jää mitä kukka-asetelmasta on jouluna enää jäljellä.

Mites teillä, onko joulukiireitä? Täällä olisi vielä lahjat paketoimatta (kunhan ne kaikki hankitut vaan saapuisivat postissa ajoissa) ja loppuviikosta sitten jouluruokien hankinta ja teko. Muistakaahan nauttia ja rauhoittua kaiken kiireen keskellä <3

———

Det var länge sedan jag gjorde en julgrupp med blommor men nu hittade jag nedsatta amaryllisar på Plantagen i helgen när vi köpte gran. Mossan doftar bara alltför intressant enligt katten så han måste nu och då riva ut mossan från skålen. Få se vad som finns kvar av blomuppsättningen när det väl är jul.

Hur har ni det, är ni mitt uppe i all julbrådska? Här ska klapparna slås in (hoppeligen hinner alla komma fram i tid med posten som vi beställt) och så i slutet av veckan ska maten inhandlas och tillredas. Kom ihåg att stanna upp och njuta bland all brådska också <3

2 Comments on “JOULU KEITTIÖSSÄ | JUL I KÖKET

  1. Siellä on niin k a u n i s t a ja tunnelmallista 😍 todella ihana tunnelma välittyy 🎄

    Aikalailla kauppareissua ja ruokia vaille valmista kunhan on päästy vaan vaihtamaan paikkaa 🤗

    • Kiitos Seija <3 Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.