8Q0A4157-2

Touhukasta aatonaattoa. Täällä tosin otetaan hieman rauhallisemmin sillä koko perhe on enemmän tai vähemmän flunssaisena. Aamulla pääsi itku kun viime yö meni kuumeessa mutta aina niin ihana ja viisas mieheni sanoi että tulee se joulu kuitenkin. Joten keskitytään niihin olennaisiin asioihin, yhdessäoloon ja rauhoittumiseen.

———

Dan före dopparedan som brukar vara full med julstök. I år blir det lite lugnare julstök hos oss eftersom hela familjen är mer eller mindre förkylda. Själv hade jag feber förra natten och på morgonen trillade nog en liten tår men min alltid så kloka och fina man sa att julen kommer nog trots allt ändå. Så vi koncentrerar oss på det mest väsentliga, samvaro och julefrid.

8Q0A4186

8Q0A4167

8Q0A4171

Yön tunteina hereillä ollessani mietin että joulussa ja elämässä ylipäätänsä tärkeimmät asiat ovat terveys ja rakkaus. Toki tiedostan aina tämän asian mutta helposti sitä silti lähtee mukaan siihen hössötykseen ja hetkellisesti unohtaa ettei elämässä tai joulussa ole kyse siitä täydellisestä joulukuusesta tai lanttulaatikosta.

———

Hann fundera över vad som verkligen är viktigt i julen och i livet överlag medan jag låg vaken i nattens timmar. Och det är ju hälsan och kärleken. Såklart värdesätter och tänker jag på det varje dag, men visst blir det att man lätt dras med i julhetsen och stressen och då kan man stundvis glömma att det viktiga inte är den perfekta julgranen eller kålrotslådan.

8Q0A4177-3

8Q0A4183

8Q0A4190

Kiitos miehen meillä tuoksuu joululaatikoille ja tytär on auttanut käärimään muutamia lahjoja paketteihin. Illalla tyttären mentyä nukkumaan pystytetään vielä lahjapaketointipaja miehen kanssa. Lämmintä glögiä ja paperien rapinaa.

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon joten haluan toivottaa teille jokaiselle

Lämmintä ja rakkauden täyteistä joulua <3

Nautitaan tästä hetkestä ja rakkaista ympärillämme.

———

Tack vare mannen doftar det jullådor hos oss och dottern har hjälpt att slå in några paket. Ikväll när dottern somnat ska vi packa in lite mer paket tillsammans med mannen. Varm glögg och pappersprassel.

Nu är det dags att lugna sig och låta julfriden sänka sig. Jag vill önska var och en av er en riktigt

Varm och kärleksfylld jul <3

Nu ska vi njuta av stunden och våra nära och kära.

 

 

 

2 Comments on “HYVÄÄ JOULUA | GOD JUL

  1. Suuret parantumishalit vieläkin ❤

    Niin ovat kauniit paketit 🎁

    Ihanaa joulun aikaa ja toivottavasti flunssa pahimmiltaan menee ohi pyhiksi ❤

    • Kiitos kovasti <3 Täällä eka kuumeeton päivä tänään ja miten ihanalta se tuntuukaan vaikka kovasti edelleen yskittää ja ääni on käheä.

      Toivottavasti joulusi oli ihana ja täynnä taikaa <3 Mukavia välipäiviä <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.