8Q0A4275

Mukavaa joulun jälkeistä aikaa. Toivottavasti joulunne oli juuri niin ihana ja taianomainen kuten toivoitte joulunne olevan. Itse olin kuumeessa koko joulun joten meidän joulu meni tällä kertaa vähän eri lailla kun olimme suunnitelleet. Mutta oli meillä ihana joulu siitä huolimatta ja vaikka aluksi harmitti kovasti niin saamme olla kiitollisia ja iloisia niin paljosta.

———

Trevliga mellandagar till er. Hoppas er jul har varit just precis så magisk och mysig som ni önskat er. Själv har jag legat i feber hela julhelgen så vår jul blev i år lite annorlunda än vi hade planerat. Men vi hade en fin jul i alla fall och trots att det kändes så tråkigt att bli sjuk just vid jul har vi ändå mycket att vara tacksamma och glada för.

8Q0A4267

8Q0A4282

8Q0A4287

Mitään jouluisia kuvia ei siis meiltä tänä vuonna mutta muutama tänä aamuna otettu kuva amarylliksista jotka vielä kukkivat niin kauniisti uudessa joulupukin tuodussa maljakossa. Nyt olen jo aika lailla valmis uuteen vuoteen ja raikkaan vaaleisiin sävyihin. Olisin jo valmis luopumaan joulukuusestakin mutta muut perheenjäsenet eivät.

———

Blev inga julbilder från oss i år men det får bli några som jag tog idag på förmiddagen. Amaryllisarna blommar så fint i nya vasen som julgubben hämtade. Nu är jag rätt så redo för nyår och fräscha ljusa färger igen. Kunde gott slänga ut julgranen redan men dom andra i familjen vill ha den kvar ännu så den får stå kvar.

8Q0A4270

8Q0A4285

8Q0A4273

Taitaa meillä kaikilla olla sama pöpö mutta onneksi nuo muut näyttäisi pärjäävän vähän vähemmällä. Ollaan tyttären kanssa yhtä käheä-äänisiä joten seuraavat päivät menevät varmasti vain lepäilen ja netflixiä katsoen.

———

Ser ut som att vi alla har samma bobba här hemma men som tur har dom andra klarat sig lindrigare. Vi är båda lika hesa i rösten med dottern så det blir mer vila och lite serier på netflix här.

4 Comments on “JOULUN JÄLKEEN | EFTER JULEN

  1. Aivan ihana tuo pukin tuoma vaasi; minkä valmistajan se on. Hyvää vuodenloppua ja ihanaa uutta vuotta <3

    • Ihanaa alkanutta vuotta sinulle <3 Tuo maljakko on Ernst :in. 🙂

  2. Todella kaunis maljakko on paketista löytynyt ♥️

    Kovasti parantumista sinne edelleen ♥️ toivottavasti tauti lähtee pian teiltä pois!

    • Ihanaa alkanutta vuotta <3 ja mukavaa iltaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.