8Q0A4456

Hyvää alkanutta vuotta. Toivottavasti vuodenvaihde sujui teillä mukavasti ja että vuosi on lähtenyt ihanasti käyntiin. Meillä eilinen ilta sujui rauhallisesti kotona, parhaassa seurassa, eli oman perheen kesken. Alkuillasta valmistimme kaikki yhdessä illaksi kanasalaattia ja tietysti perinteiset nakit ja perunasalaattiakin löytyi. Jännä muuten että nuo nakit ja perunasalaatti on aika monen juhlapyhän perinteistä herkkua.

———

God fortsättning på året. Hoppas er nyårsafton gick bra och att det nya året börjat fint för er. Här hade vi en lugn nyårsafton i det allra bästa sällskapet man kan tänka sig, nämligen den egna lilla familjen. Vi började kvällen med att alla tillsammans göra en god sallad och så hade vi ju såklart också de traditionella knackkorvarna och potatissalladen. Lustigt att knackkorv och potatissallad hör till flera olika festligheter under året.

8Q0A4490

8Q0A4495

8Q0A4468

8Q0A4488

Koska en kuumeen takia jaksanut jouluna panostaa kattaukseen, halusin nyt kattaa pöydän oikein kunnolla. Kukkakimpussa värit lupailevat kevättä ja muutenkin mentiin vaaleissa sävyissä, kuten uuteen vuoteen yleensä kuuluu. Valitsin kuitenkin jättää pöytäpinnan näkyviin sillä tykkään niin kovasti tuosta puunsävystä.

———

Eftersom jag inte på julen orkade gör någon dukning när jag hade feber så ville jag nu satsa på en festlig dukning till nyår istället. Färgerna på blombuketten ger ett löfte om att våren är på kommande och för övrigt gick dukningen i ljusa färger som sig bör på nyår. Jag valde att inte ha någon bordduk för jag tycker träfärgen på bordet är så fin.

8Q0A4499

8Q0A4463

8Q0A4485

8Q0A4482

Tämä päivä onkin sitten mennyt lepäillen ja viimeisistä joululomapäivistä nauttien sillä täällä koulut alkavat jo keskiviikkona. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä talvesta ensin nauttien (mikäli sitä talvea tulee laisinkaan tänä vuonna).

Mukavaa iltaa!

———

Idag har vi endast vilat oss och njutit av de sista lata jullovsdagarna för här börjar skolorna igen på onsdagen. Härifrån är det fint att fortsätta mot våren, men först ska vi njuta av vintern (om det nu blir någon vinter vill säga).

Trevlig kväll!

2 Comments on “EILINEN KATTAUS | GÅRDAGENS DUKNING

  1. Oikein hyvää tätä vuotta✨💛✨ Aivan ihana kattaus😍👌🏻 Saanko kysyä, mistä hommasitte tämän pöydän lankut ja onko niitä jotenkin karhennettu, vai olivatko vanhaa puuta?

    • Kiitos ja kiitos samoin sinulle <3 Ilman muuta saa kysyä. Lankut ja puutavara on sahattu paikallisella sahalla puista jotka kaadoimme aikoinaan tontilta kun rakensimme talon. Kesällä mies hioi ne oikein sileiksi ja rakensi pöydän. Pöytä seisoi käsittelemättömänä kesän terassilla sään armoilla joten lankut saivat patinan ja karhentuivat pikkasen. Kun päätimme ottaa pöydän sisälle syksyllä käsittelimme pinnan Osmo Colorin värittömällä puuvahalla.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.