8Q0A4749

Hyvää huomenta!

Joululoma on loppu ja arki on jälleen lähtenyt käyntiin. Samalla kun joulusta tuntuu jo olevan ikuisuus niin tuntuu että joululoma meni tänä vuonna ohitse pikakelauksella. Ehkä se johtuu siitä että olimme koko loman enemmän tai vähemmän flunssaisia koko perhe. Joulu on siivottu pois ja joulusta on jäljellä ainoastaan edelleen kukkivat amaryllikset ja valkoiset paperitähdet muutamassa ikkunassa. Niistä en halua vielä luopua kun koko ajan on niin harmaata ja pimeää.

———

God morgon!

Jullovet är slut och vardagen har igen börjat. Samtidigt som det känns som en evighet sedan jul känns det som om jullovet susade förbi i rasande fart i år. Kanske det beror på att vi alla var mer eller mindre förkylda under hela lovet. Julen är bortplockad, endast några vita pappersstjärnor och amaryllisar påminner mer om julen. Dem vill jag ännu ha kvar eftersom det är så grått och mörkt hela tiden.

8Q0A4741

8Q0A4746

Tammi- ja helmikuu tuntuvat minusta yleensä kovin pitkiltä ja täyttyvät kevään odotuksesta. Välillä ajatukset käyvät jo keväässä ja tulevassa puutarhakaudessa. Mutta juuri nyt toivon että saataisiin talvi. Lunta, pakkasta ja aurinkoa.

Mukavaa päivää!

———

Januari och februari brukar för mig kännas långa och fyllas av längtan till vår. Ibland har jag redan tankarna i våren och den kommande trädgårdssäsongen. Men just nu önskar jag att vi skulle få lite vinter. Snö, minusgrader och sol.

Ha en bra dag!

4 Comments on “ARKI | VARDAG

  1. Toivon toiveesi toteutuvan. Aurinkoiset päivät tuovat talveen niin paljon iloista energiaa <3 Hyvää viikon jatkoa! 🙂

    • Toivotaan näin <3 Huolestuttavaa jos talvet ovat nyt täällä etelässä menneet tällaiseen vesisateeseen. Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  2. Meillä saa kuusi ja koristeet olla vielä viikonlopun yli. Sitten on aika siivota joulu laatikoihin ja ne havunneulaset! Niitä kyllä riittää. Kissat ovat siihen malliin menneet piirileikkiä kuusen alla, että huomaan sen varisevan aika tavalla.
    Meillä on ollut joulusta asti ihanan lumiset maisemat, niissä ei ole valittamista. Pakko kestää muutama viikko lunta, pakkasia ja ikkunan rapaamisia. Onneksi on tiedossa messuilua ja kaikenlaista kivaa tälle kevät-talvelle. Mukavaa alkanutta vuotta teillekin!

    • Ihanalta kuulostaa niin joulu kuin talviset maisemat teillä <3 En olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut että talvipakkasia ja lunta on ihan ikävä vaikka se ei olekaan minun lemppari vuodenaika. Tämä vesisade ja märkä kuravelli joka paikassa sekä pimeys lannistaa kun se jatkuu kuukausia. Toivotaan vähän talvea ja sitten lämmintä kevättä ja kesää 🙂 Ihanaa viikonloppua ja loppiaista <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.