8Q0A2098

Vaikka suurin osa näistä kuvista ei ole siitä valoisammasta päästä niin aion nyt silti hehkuttaa miten paljon iloa tuo viime päivien tammikuinen aurinko on tehnytkään. Päivät ovat tuntuneet huomattavan paljon pidemmiltä eikä matalalta paistava aurinko häiritse laisinkaan vaikka se iltapäivällä kotiin ajaessani häikäisi aika tavalla. Antaa paistaa vaan sillä olo on ihanan pirteä ja mieli aurinkoinen.

———

Även om största delen av dessa bilder inte är speciellt ljusa så gläds jag åt den underbara januari solen som äntligen visat sig. Dagarna har känts betydligt mycket längre och inte ens den lågt liggande solen som bländar en när man kör hem på eftermiddagen kan få en på dåligt humör. Låt den lysa bara för hur mycket piggare och gladare känner man sig inte, enbart tack vare solen och ljuset.

8Q0A2071

8Q0A4432

8Q0A2095

8Q0A4438

8Q0A2063

Kesähuone nukkuu talviunta ja nämä kuvat nappasin sen ensimmäisen ja tähän asti ainoan talvimyrskyn jälkeen joulukuun puolella. Vielä jonkin aikaa täytyy odotella mutta kohta on taas kesähuoneen aika, miten ihanaa. Ja sitten vielä pari kuvaa tuosta kukkakimpusta. Kysyn usein itseltäni kuinka monta kertaa voi kuvissa näkyä yksi ja sama kukkakimppu, mutta menköön nyt näiden parin kuvan verran vielä tuo kimppu. Totuus on se etten ole ehtinyt hyödyntää viime päivien valoisuutta vielä uusiin kuviin.

Aurinkoista viikon jatkoa!

———

Sommarrummet ligger i vinterdvala och de här bilderna tog jag efter den första och här tills enda snöstormen som vi hade i december. Ännu få vi vänta och längta en tid men snart så är det sommartider. Och så blev det ännu ett par bilder på den fina blombuketten. Frågar mig själv ofta hur många gånger kan en och samma bukett synas på bild, men det får nu bli ännu dessa två bilder på den här. Har nämligen inte hunnit ta till vara de ljusa dagarna för att hinna fota nya bilder.

Solig fortsättning på veckan!

 

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.