takka

Tänä iltana parasta on lämmittävä takkatuli kun ulkona pyryttää lunta edelleen niin jäätävässä tuulessa. Yleensä en juurikaan välitä tammi- tai helmikuusta sen enempää, mutta nyt nämä talvi-illat tuntuvat erityisen rentouttavilta. Itse asiassa odotan ja toivon että huomenna saamme herätä lumiseen maisemaan sillä kaipaan kunnon vanhan ajan talvea. Tällä hetkellä minulla ei siis ole mikään kiire kevääseen mutta toki voin olla eri mieltä siitä asiasta jo huomenna. Ja ainahan voi suunnitella ja miettiä tulevaa puutarhakautta takkatulen ääressä. Ensimmäiset siemenet saapuivat jo eilen ja voisin vaikka kirjoittaa istutussuunnitelmistani oman postauksen.

———

Det bästa ikväll är nog en värmande brasa när snöflingorna dansar ner i den fortfarande iskalla vinden. Januari och februari brukar oftast inte vara mina månader alls, men just nu tycker jag att dessa vinterkvällar känns väldigt sköna och avkopplande. Jag faktiskt riktigt väntar och hoppas att vi imorgon får vakna upp till ett snöigt vinterlandskap för jag saknar de där riktiga vintrarna. Just nu har jag alltså ingen brådska till våren, men kan dock vara av annan åsikt gällande den saken redan imorgon. Och alltid kan man ju planera inför den kommande odlingssäsongen invid en sprakande brasa. Fick hem de allra första fröna igår och jag tänkte skriva ett eget inlägg om mina odlingsplaner.

8Q0A5207

8Q0A5211

8Q0A5200

Ruusut kuuluvat niihin kukkiin jotka vaan komistuvat vanhetessaan. Nämä ruusut sain äidiltä melkein jo viikko sitten syntymäpäivänäni ja vielä ne jaksavat ilahduttaa maljakossa. Olen vaan pätkäissyt niitä ja ottanut pois kaikki kuivahtaneet lehdet viikon varrella.

Ja tämä ilta parani juuri entisestään kun mies toi kaupasta kauden ensimmäiset laskiaispullat.

Ihanaa iltaa!

———

Rosor hör till de blommor som blir bara vackrare ju äldre dom blir. De här rosorna fick jag av mamma på min födelsedag för snart en vecka sedan och ännu är dom så fina. Har kortat av dem och tagit bort alla torra blad längs med veckan.

Och just nu blev den här kvällen ännu bättre när mannen kom hem med de första fastlagsbullarna för i år.

Ha en härlig kväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.