8Q0A5053

Perjantai-aamu ja jotenkin ihana tunnelma. Ulkona on talvinen ihmemaa, lumiset puut ja maisemat. Sisällä kahvin tuoksua ja raikkaan väriset kukat maljakossa. Ohjelmassa vähän kuvien käsittelyä, perjantai-siivousta ja ulkoilua sekä illalla rentoutumista.

———

Fredag morgon och en härlig känsla i luften. Ute råder ett vintrigt sagolandskap med snö. Inne doftar det kaffe och i vasen står fräscha blommor. Lite bildredigerng, fredags städning och en promenad står på programmet idag och ikväll såklart fredagsmys.

8Q0A5085

8Q0A5056

8Q0A5063

8Q0A5083

Vielä aamuisin ja iltaisin tulee sytytettyä kynttilöitä ja olkkarin ikkunassa roikkuu edelleen valkoinen paperitähti. En millään raaski sitä poiskaan ottaa kun se valaisee niin kauniisti. Mutta ehkä jo noin kuukauden päästä aamut alkavat olla valoisampia ja sitä me aamu-uniset todella odotetaan.

Mukavaa viikonloppua!

———

Ännu är det mörkt om morgnarna och kvällarna så man kan tända ljusen och i vardagsrummet hänger ännu den vita pappersstjärnan kvar. Den lyser upp så vackert att jag inte ännu vill ta ner den. Men kanske det redan om en månad börjar vara ljusare om morgnarna och det väntar vi morgontrötta verkligen på.

Trevligt veckoslut!

4 Comments on “HUOMENTA PERJANTAI |GOD MORGON FREDAG

 1. Voi kuinka hurmaavat ja piristävät kukat siellä on maljakossa 😍🌸 aivan upeat 🤗
  Itse löysin tällä viikolla ekat kirsikanoksat ja kovasti ķukkia odotan nyt 🤗

  Ihanaa päivää 🌸💗

  • Oi, kirsikanoksia ihanaa 💗 Niistä jos jostain saa kevään tuntua 🌸

   Ihanaa alkanutta viikkoa 💗

  • Hope you will find some soon 🌸 Have a lovely week 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.