8Q0A5268

Miten upea talvi ja miten paljon tästä satumaisesta säästä nautin. Pakkasta, lumiset puut ja hiljalleen leijailevat lumihiutaleet. Kaunista vaikkei ole aurinkoakaan, sellaiset harmaan valkoiset talvisävyt sekä sisällä että ulkona.

———

Vilken härlig vinter och hur njuter vi inte av det sagolika landskapet. Köld, snö på träden och sakta fallande snöflingor. Vackert även utan solsken, sådana där gråvita vinternyanser både inne och ute.

8Q0A5397

8Q0A5271

8Q0A5410-2

8Q0A5286

8Q0A5405

En millään haluaisi uskoa että jo torstaina tämä talvi sataa pois, mutta iloitaan siitä niin kauan kuin se kestää. Jälleen on uusi viikko käynnistynyt, maanantai ja harrastus-ilta tiedossa.

Iloa uuteen viikkoon!

———

Vill inte tro att vintern ska regna bort redan på torsdag, det gäller att njuta av stunden och vintern, även den är kort nuförtiden. En ny vecka är igång och måndag vilket betyder danskväll.

Ha en fin ny vecka!

4 Comments on “TALVEN SÄVYJÄ | VINTERNS FÄRGER

  1. Täällä on kyllä aina niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Silmä lepää. 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa!

    • Voi, ihana kiitos kauniista sanoistasi <3 Lämmittävät mieltäni <3 Ihanaa sunnuntaita!

  2. Ihanat kuvat <3 On ollut ihana nauttia kauniin valkeasta talvesta. Tänään on todellakin lotissut, mutta onneksi kukilla on paksut kinokset suojanaan. Hyvää viikon loppua! 🙂

    • Kiitos paljon sinulle <3 Täällä kaikki lumet lähtivät päivässä melkein ja taas on kovin harmaata. Ihanaa ja rauhallista sunnuntaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.