8Q0A5417

Huomenta sunnuntaihin!

Talvi tuli, meni ja taas on tasaisen harmaata. Onneksi mennään kohta jo helmikuun puolelle. Väriä tuovat nuo värikkäät tulppaanit. Ensimmäiset tulppaanit tänä vuonna. Oli vaikeaa löytää sellaiset ihanasti narskuvat ja nuppuiset tulppaanit. Tykkään niistä eniten juuri kun ne ovat näin nupulla ja hieman roikkuvat villin näköisesti maljakossa. Yön aikana kimppu muuttui vielä värikkäämmäksi kun värit syvenivät ja nuo valkoiset muuttuivat vaaleanpunaisiksi.

———

God morgon söndag!

Vintern kom och gick och igen är det väldigt gråmulet. Som tur är vi alldeles strax inne i februari redan. Tulpanerna sätter lite färg på dagen. De allra första tulpanerna för i år. Det var svårt att hitta just precis sådana där krispiga och knoppiga. Jag tycker mest om dem när de är i knopp och hänger lite sådär vilt i vasen. Under natten hade buketten blivit ännu mer färggrann när färgerna blivit djupare och de vita hade blivit rosa.

8Q0A5504

8Q0A5414

8Q0A5495

8Q0A5427

Hidas aamupäivä jonka jälkeen suunnataan kohti vaaliuurnia ja illalla seurataan ääntenlaskua. Tähän päivään mahtuu myös pyykinpesua ja ulkoilua, eli niitä tavallisia sunnuntaipuuhia.

Nauttikaa päivästä!

———

En långsam förmiddag här och efter det skall vi iväg för att rösta och ikväll följer vi med rösträkningen. Och så dom vanliga söndagssysslorna som byktvätt och en promenad mm.

Njut av dagen!

4 Comments on “TULPPAANEJA | TULPANER

  1. Kimppu on jälleen niin hurmaava 😍 aivan ihana 🤗
    Siellä on samankuuloinen päivä kun täälläkin, listasinkin tätä päivää blogiin 🤗

    Mukavaa päivää 🌸♥️

    • Narskuvat ja tuoreet tulppaanit ovat niin ihania <3 Tosin taas suurin osa ei auennut ollenkaan vaan kuivuivat pystyyn 🙁 Ihanaa tammikuun viimeistä <3

  2. Tulppaanit on ihania. 🙂 Mulla kukkii vielä punainen amaryllis (viimeinen kolmesta vanasta, 6 nuppua!), niin taidan odottaa sen kukinnan ensin, ja sitten on kevätkukkien aika.

    • Ihanasti sinun amaryllis on puskenut nuppuja <3 Itse asiassa täälläkin joulun viimeinen amaryllis lopetti kukintansa vasta viime viikolla. Ihanaa alkavaa helmikuuta <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.