8Q0A5944

Huh, minkä lumimyräkän helmikuu toi tullessaan. Toivottavasti kaikki liikenteessä olevat pääsevät tänään turvallisesti perille. Jätettiin suosiolla tyttären illan tanssitreenit väliin sillä juuri nyt tuntuu turvallisemmalta jäädä kotiin. Eikä sitä tiedä olisimmeko päässeet lumen läpi enää kotiinkaan myöhemmin illalla. Joka puolella on nyt lumikaaos mutta täällä korvessa saa yleensä odottaa aura-autoa vieläkin pidempään. Toivottavasti tie on aurattu huomisaamuun mennessä.

———

Oj hjälp, vilken snöstorm februari hämtade med sig. Hoppas verkligen att alla som är ute i trafiken kommer lyckligt fram idag. Vi lämnade med fördel dotterns dansträningar emellan ikväll för just nu känns det tryggare att stanna hemma. Och vet inte om vi ens skulle vi ha tagit oss hem tillbaks genom snön mer efter några timmar. Snökaos överallt just nu och här på landet får man vänta på plogbilen ännu längre. Hoppas dom plogat upp vägen till imorgon bitti.

8Q0A5950

8Q0A5226

8Q0A5947

Ikkunat on lumen peitossa ja jotenkin se on ihanan tunnelmallista nyt kun kaikki ovat turvallisesti kotona eikä kenenkään tarvitse lähteä minnekään. Kynttilät palavat ja mukissa on kahvia. Lämmin viltti ja kaapista löytyneet muutamat joulusuklaat.

Tunnelmallista iltaa!

———

Fönstren är täckta av snö och det känns riktigt mysigt nu när alla är tiggt hemma och ingen behöver fara någonstans mer idag. Ljusen brinner, lite färskt kaffe, en varm filt och några bitar överbliven julchoklad.

Mysig kväll!

2 Comments on “HELMIKUU | FEBRUARI

    • Thank you so much <3 Your kind words means a lot to me <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.