8Q0A7162

Iltapäivän aurinko tulvii sisälle olohuoneeseen ja ulkona on rapsakka pakkanen. Täällä vietetään hiihtolomaa ja kyllä on nyt kelit kohdillaan. Vihdoinkin kunnon talvi ja minä, joka yleensä en talvesta pahemmin välitä, olen tänä vuonna ihan melkein rakastunut talveen. Ja eniten rakastunut olen tähän valoisuuteen. Aamulla herää siihen että seitsemältä on jo melkein täysin valoisaa.

———

Eftermiddagssolen flödar in i vardagsrummet och ute är det krispigt kyligt. Här firar vi sportlov och i år har vi verkligen tur med vädret. Äntligen ordentlig vinter och jag, som oftast inte gillar vintern så mycket, har i år nästan blivit lite kär i vintern. Främst i ljuset. Tänk att man vaknar till att det är nästan helt ljust ute redan klockan sju på morgonen.

8Q0A7159

8Q0A6690

8Q0A7152

8Q0A6697

8Q0A7164

Kuvissa näkyvät pullat syötiin jo laskiaisena, mutta pakkaseen jäi vielä muutama pulla, joista tein laskiaispullat punaposkisille hiihtolomalaisille reippaan pakkasulkoilun jälkeen. Matalalta paistava aurinko paljastaa myös armotta että koko koti on suursiivouksen tarpeessa. Joten olohuoneen sohvanpäälliset saavat nyt lähteä pesuun.

Pirteää pakkaspäivän jatkoa <3

———

Bullarna på bilderna åt vi upp redan, men det blev några bullar kvar i frysen som jag gjorde fastlagsbullar av åt små rödrosiga sportlovskinder. Den låga februarisolen avslöjar att hela huset är i behov av en storstädning så nu får sofföverdragen från vardagsrummet åka in i tvättmaskinen ett varv.

Trevlig fortsättning på dagen <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.