8Q0A9897-3

Ihanaa perjantai-iltaa.

Hiihtoloma oli ja meni. Helmikuukin on ehtinyt vaihtua maaliskuuksi. Miten ihanalta sana maaliskuu kuulostaa. Se kun tarkoittaa että kevät on jo melkein täällä, vaikka pakkanen pitää otettaan tiukasti edelleen. Itse ajattelen positiivisesti että jos nyt on kylmää niin ehkä sen jälkeen saadaan nauttia lämpimästä keväästä ja kesästä.

———

Härlig fredagskväll.

Sportlovet kom och gick. Februari har hunnit blir till mars. Och hur fint låter det inte att få säga mars. Det betyder att våren är nästan här nu även om kölden håller sitt hårda grepp om oss fortfarande. Själv försöker jag tänka positivt att om det nu är kallt så kanske vi sen får njuta av en varm vår och sommar.

8Q0A9937-2

8Q0A9931

8Q0A9917

8Q0A9906

Ihmettelen itsekin etten vieläkään ole kyllästynyt talveen. Nautin niin älyttömästi jo pelkästään tästä valosta. Samalla on ollut aikaa suunnitella kevään kylvöjä ja kesän istutuksia. Tänään pääsin laittamaan sormet multaan kun oli ensimmäisen esikylvön aika. Pöydällä perjantain kukkakimppu loistaa kilpaa auringon kanssa. Miten suloiset nuo unikot ovatkaan. Tästä kimpusta tuli heti pääsiäinen mieleen ja sekin on jo ihan kohta.

Aurinkoista viikonloppua!

———

Är själv till och med förvånad över att jag inte ännu har tröttnat på vintern. Njuter så av det här otroliga solljuset som vi haft nu om dagarna. Samtidigt finns det bra tid till att planera vårens sådder och sommarens blommor. Idag fick jag sticka ner fingrarna i mylla när det var dags för vårens första försådd. Fredagens lilla blombukett lyser ikapp med solen. Så söta vallmor. Den här buketten gav mig en känsla av påsk och snart är det ju påsk också.

Soligt veckoslut!

2 Comments on “AURINKOINEN KUKKAKIMPPU | EN SOLIG BLOMBUKETT

  1. Kimppu onkin oikein sievä 🌸 sopii hyvin juuri tähän vuoden aikaan 🤗 täällä myös nautittu niin talvesta, odotus kannatti ❄

    Ihanaa viikonloppua 💗

    • Talvi on kyllä ollut niin ihana, en edes ymmärtänyt miten paljon kunnon talvea olen kaivannut 💗 Ihanaa sunnuntai-iltaa 💕✨

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.