8Q0A9161

Sunnuntai ja täällä ollaan saatu tänään paljon aikaiseksi. Aamun torkkuna olen ihme kyllä herännyt jo siinä seitsemän maissa sekä eilen että tänään. Ja miten paljon enemmän ehtii yhden päivän aikana. Tänään on sulatettu pakastinta ja jälleen ihmettelen miten paljon sinnekin tulee kerättyä kaikenlaista, jonka olemassa olon sitten unohtaa. Pyykkikone on pyörinyt tuttuun tapaan, koti on siivottu ja järjestetty tulevaan viikkoon.

———

Söndag och här har vi hunnit få mycket gjort idag. Jag som brukar vara den som gillar att sova om morgonen har lustigt nog både igår och idag vaknat redan sjutiden. Har hunnit med så mycket mer under en dag. Idag har vi frostat av frysen och igen en gång insett hur mycket man ställer in där som sen glöms bort. Men nu är det ordning och reda. Tvättmaskinen har snurrat som den brukar och huset är städat inför den kommande veckan.

8Q0A0020

8Q0A9148

8Q0A0022

8Q0A9153

Iltapäiväkahvit tuli juotua tässä olohuoneen pöydän äärellä samalla kun seurasin auringon painumista tuonne metsän taakse. Kahvihetkeä sulostutti perjantaina Stella Vaniljalta saatu pätkissuklaa. Hän halusi ilahduttaa minua tällaisella ihanalla lahjalla suloisen kortin kera. Todella kaunis ele, joka lämmittää sydäntäni sanattoman paljon. Sydämellinen kiitos Stella Vanilja <3

Iloa uuteen viikkoon!

———

Drack mitt eftermiddagskaffe här vid bordet i vardagsrummet samtidigt som solen sakta sjönk ner bakom skogen. Den goda chokladen som jag fick på fredagen av Stella Vanilja satte guldkant på min kaffestund. Hon ville glädja mig med en platta pätkischoklad och ett vackert kort. En så vacker gest och fin omtanke som värmer mig djupt i hjärtat. Tack så hjärtligt Stella Vanilja <3

Ha en fin ny vecka!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.