8Q0A9989

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Loppuviikko ja viikonloppu meni hujauksessa. Uusi viikko taas edessä ja kohta on jo maaliskuun puoliväli ohitettu. Uskomattoman nopeasti aika juoksee. Jotenkin olen ihan pihalla siitä miten lähellä kesä oikeasti jo on. Elän vielä täysin talvessa, ilmeisesti johtuen tuosta kovin talvisesta säästä. Katselin läpi vanhoja kuvia viime vuodelta ja silloin olin jo tehnyt kevät-istutuksia kasvihuoneeseen. Nyt siellä roikkuu edelleen joulutähdet ikkunoissa (tosin onneksi eivät ole enää sytytettynä) ja joulupallot sekä kranssit. Tänään kävin puutarhakaupassa ja suunnittelin jos olisin ostanut sipulikukkia sinne mutta sitten  onneksi jo menomatkalla luin jonkin säätiedotuksen, joka lupaa ensi viikolle taas tosi kylmää. Joten kauppaan jäi sipulikukat ja kevätistutukset saavat odottaa.

———

Trevlig söndag kväll!

Slutet av veckan och veckoslutet har igen rusat förbi. En ny vecka väntar och tänk att snart har vi redan nått halva mars. Otroligt hur fort det går. Själv har jag svårt att förstå hur nära sommaren faktiskt är nu. Jag lever fortfarande fullt i vintertid, antagligen på grund av det vintriga vädret. Tittade igenom gamla bilder från ifjol och då hade jag den här tiden redan gjort vårplanteringar till växthuset. Nu hänger där fortfarande papperstjärnorna i fönstret (som tur är dom ändå inte tända mer) och julkulor och julkransar. Idag besökte jag en trädgårdsbutik med tanken att jag skulle köpa lite lökväxter till växthuset, men som tur hann jag på vägen dit läsa någon väderprognos som lovar jätte kallt till nästa vecka igen. Så det blev inga lökväxter och vårplanteringarna får vänta.

8Q0A9957

8Q0A9994

8Q0A9992

8Q0A0004

Sen sijaan kotiin viemisinä oli raikas tulppaanikimppu. Ihastuin tuohon väriin ja nuo kerrotut ovat mielestäni ne kaikista kauneimmat.

Iloa uuteen alkavaan viikkon!

———

Däremot fick en bukett med tulpaner följa med hem. Blev förtjust i den här färgen och så tycker jag att dom här dubbla är dom finaste.

Med önskan om en fin ny vecka!

4 Comments on “TALVI JATKUU | VINTERN FORTSÄTTER

  1. Voi miten kauniit tulppaanit! Meilläkin lunta niin paljon, että en saa edes kasvihuoneen ovea vielä auki.

    • Mielestäni nämä tulppaanit olivat niin kivan väriset. Sielläkin vielä talvi, täälläkään en saa kasvihuoneen ovea auki kunnolla kun on niin paljon lunta. Ihanaa iltaa <3

  2. Ihan mielettömän kauniit tulppaanit, harvoin näkee tuollaisia upeuksia ⚘♥️ täällä on vuoden tauon jälkeen taas vähän päästy tulppaanien kanssa sinuksi 🤗 huomiselta lomapäivältä odotan kun pääsen aivan kauneimpaan kukkakauppaan 💖

    • Täälläkin tulppaanit eivät ole olleet niin suosiossa tänä talvena kuin yleensä, mutta nämä olivat niin kivan väriset 🙂 Ihanaa talvilomaa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.