8Q0A1215

Helmihyasintti on kevään sipulikukista oma suosikkini. Ja mieluiten valkoisena. Viime vuonna onnistuin löytämään ihanan vaaleanpunaisenkin. Säästin viime vuonna vaaleanpunaisen helmihyasintin sipulit ja laitoin ne maahan joten saa nähdä nouseeko ne sieltä kukkimaan keväämmällä.

———

Pärlhyacinten är min favorit bland vårens lökväxter. Och helst då som vit eller ljusröd. Lyckades förra året hitta en vackert ljusröd och jag sparade lökarna och planterade ut dem. Få se om de kommer upp några ljusröda i vår.

8Q0A1244

8Q0A1235

8Q0A1264

Vaikka ruukkuja ja kippoja on kaiken kokoisia, niin silti usein en saa näitä sipulikukkia sopimaan niihin kivasti. Ja omaan makuuni ne kasvavat turhan jäykästi ja suoraan niissä valmiissa ruukuissa. Teen usein niin että irrotan ne varovasti toisistaan ja istutan ne uudestaan toiseen ruukkuun tai kulhoon. Mielestäni kokonaisuudesta tulee näin paljon rennompi.

———

Trots att jag har krukor och skålar i olika storlekar så är det ofta svårt att hitta just den rätta till dessa lökväxter. Och så tycker jag att dom ofta växer så rakt och kompakt i de färdiga krukorna. Därför brukar jag ofta försiktigt lossna dem ifrån varandra och plantera om dem direkt i en annan skål eller kruka. Gillar att på så sätt blir det mer levande och luftigt.

8Q0A1232

8Q0A1256

8Q0A1241

Odotan että pääsen täyttämään ruukkuja myös ulos erilaisilla kevään kukilla. Ja pääsiäiseksi voisin mielelläni täyttää ison kulhon helmililjoilla koristamaan pääsiäiskattausta.

Mukavaa iltaa!

———

Längtar till att jag kan fylla krukorna också ute med vårens blommor. Till påskdukningen kunde jag tänka mig en stor skål fylld med pärlhyacinter.

Trevlig kväll!

2 Comments on “SULOINEN KEVÄTKUKKA | SÖT VÅRBLOMMA

  1. Tämä jos joku on ihan lemppari täällä ja niin oma kukkani ♥️

    Upeat kukat tästä upeudesta 🤗♥️

    • Tämä on kyllä niin ihana 🌸 ja tuoksuu keväälle 🌱🌱

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.