8Q0A0175-2

Torstain viimeiset auringon säteet paistaa sisälle olohuoneen ikkunasta, järkyttävän likaisesta ikkunasta. Jospa muistaisin pestä ainakin pikaisesti ulko- ja sisäpinnat seuraavan kerran kun asteet menevät plussan puolelle. Tänään oli kyllä niin keväistä kylmyydestä huolimatta. Juuri sellainen kunnon maaliskuun aamu, yön aikana pakastuneet ja jäätyneet lumet, auringonpaiste ja linnunlaulua.

———

Torsdagens sista solstrålar lyser in genom vardagsrumsfönstret. Ett otroligt smutsigt fönster. Ska försöka komma ihåg att åtminstone tvätta ut- och insidorna på fönstren nästa gång vi får plusgrader. Vilken vårdag vi haft idag trots att det varit väldigt kallt. Men det var en sådan där riktig mars-morgon, skare på snön och is som spricker under fötterna när man går, lite barmark här och där. Solsken och fågelkvitter.

8Q0A0160

8Q0A0192

8Q0A0181

8Q0A0170

Viime viikonlopun tulppaaneista tulikin sitten aika värikkäät. Kunnon pinkkiä. Otin vähän aikaa sitten sisälle norjanangervon oksia ja muutamassa päivässä niissä oli jo pienet hiirenkorvat. Tykkään näistä oksista kun ne pikkaisen kaartuvat ja osaan tulee ehkä jopa kukkia. Täytyykin huomenna ottaa sisälle iso nippu niitä.

Kaunista torstai-iltaa!

———

Tulpanerna som jag köpte förra veckoslutet blev väldigt färggranna. Tog in kvistar från brudspirean och redan inom några dagar hade de fått små söta mössöron. Gillar dom här kvistarna när dom böjer sig lite hitåt och ditåt. En del av dem ser ut att kanske göra små blommor också. Ska nog imorgon ta in en stor bunt av dem.

Vacker torsdagskväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.