8Q0A1284

Täällä vallitsee ihana torstai-illan tunnelma. Se sellainen rauhallinen ja odottava tunnelma. Viikonloppu on ihan kohta. Istahdin ruoanlaiton ja syömisen jälkeen tähän keittiön pöydän äärelle kahvikupin ja uusimman Lantliv-lehden kanssa kun muut lähtivät harrastuksiin. Yleensä en juo kahvia näin myöhään mutta nyt oli pakko saada kupillinen kun iltapäiväkahvit jäivät välistä.

———

Här har den sköna torsdagsstämningen infunnit sig. En sådan där lugn men samtidigt väntade stämning. Veckoslutet är alldeles snart här. Jag satt mig ner här vid köksbordet med en kopp kaffe och nyaste numret av Lantliv efter matlagningen när dom andra for iväg på sina hobbyn. Brukar inte dricka kaffe så här sent men nu behövde jag få en kopp när eftermiddagskaffet blev emellan.

8Q0A1281

8Q0A1279

Uusin Lantliv on täynnä kevät ja pääsiäisjuttuja. Rakastan pääsiäistä vaikkemme sitä sen suuremmin vietä, jos vertaa jouluun. Mutta ehkä se on juuri se juttu kun tekee pääsiäisestä erityisen ihanan, ei turhaa hössötystä ja vaatimuksia. Ainoastaan rauhallista yhdessäoloa, herkullista ruokaa ja kevätriemua. No, tämä pääsiäinen taitaa tosin olla aika talvinen mutta valoa on ja pelkästään siitä kannattaa jo iloita.  Kukat saavat riittää pääsiäiskoristeiksi ja sitten ehkä vähän höyheniä jos niitä kaapista sattuu löytymään. Ulos on kai turha edes yrittää istuttaa mitään keväisempiä kukkia vielä pääsiäiseksi, mutta jos saisi edes nuo jouluiset havut ja kranssit rappuselta pois. Voisi vaikka tuoda sitten jotain risuja edes tilalle. Siinä on projektia viikonlopulle.

———

Nyaste Lantliv är fylld med vår- och påskinspiration. Jag älskar påsken trots att vi inte brukar fira den desto mer om man jämför med julen. Men det är kanske just det som gör påsken så härlig eftersom den känns så kravlös. Mest brukar det vara lugn samvaro, god mat och vårglädje. Även om det lär bli en rätt så vintrig påsk i år men redan det att ljuset har återvänt är värt att firas. Blommor får räcka som påskdekoration och så lite fjädrar om jag har sådana hemma från ifjol. Ut är det onödigt att plantera något ännu till påsk, men om jag ens skulle få bort granriset och julkransarna. Kunde ju hämta lite påskris till trappan istället. Det får bli min plan för veckoslutet.

2 Comments on “TORSTAI | TORSDAG

  1. Voi kuinka ihana helmililja siinä kupissaan onkaan, niin k a u n i s 🌿💚

    Ihanaa alkavaa viikonloppua! 💚

    • Nämä helmililjat ovat kyllä niin alkukevään ihanimmat kukat 🌱🌱 Aurinkoista viikonloppua 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.