8Q0A2612

Voi että tuota otsikkoa on joskus niin vaikea keksiä. Siihen usein sitten jämähtää koko tekstin tuotos kun en mitään järkevää otsikkoa keksi. Enkä kyllä useinkaan kovin järkevää tai syvällisempää tekstiäkään. Tätä olenkin pohtinut tosi paljon että kehtaanko edes julkaista niin jonnin joutavaa tekstiä kun usein lukee jostain että blogin sisältö tulisi olla syvällistä ja jotenkin pohdiskelevaa. Luonteeltani olen syvällisesti pohdiskeleva ja ajatuksia on kaiken maailman jutuista, mutta koen etten kovin paljon halua niitä julkisesti jakaa. Ihan kuten oikeassakin elämässä, olen joukossa usein se hiljaisempi tarkkailija joka harvoin sanoo kaikkia ajatuksiaan tai mielipiteitään ääneen. Joten pääpaino täällä blogissani jatkuu kuvissa ja tekstissä vähän vähemmän.

———

Åh så svårt det kan vara att hitta på en rubrik ibland. Där stannar hela textproduktionen upp sen när man inte hittar på någon bra rubrik. Och inte vet jag om jag särskilt ofta får producerat någon bra eller djupgående text heller. En sak som jag funderat på väldigt mycket, täcks jag ens publicera så ytliga texter när jag ofta läser på många ställen att en bloggtext ska vara djup och analyserande på något sätt. Som person är jag den som funderar djupt och har tankar kring det ena och det andra men känner att jag vill nog inte dela med mig av dem för alla. Precis som i riktiga livet också, då brukar jag vara den mer tysta iakttagaren som sällan säger sina tankar eller åsikter högt i en grupp. Så vi fortsätter med betoning på bilder här i min blogg och lite mindre text.

8Q0A2654

8Q0A2614

8Q0A2681

8Q0A2633

Pääsiäinen lähestyy ja kokeilin tänäkin vuonna värjätä munia luonnollisilla aineilla. Kuvissa näkyvät munat värjäsin kahvilla. Ihan tavallista kahvia kahvinkeittimestä joka jäi yli ja johon lisäsin tilkan valkoviinietikkaa koska se saa värin tarttumaan paremmin. Munat kahvin sekaan, vaaleammat munat ainoastaan kastoin hetken kahviin ja tummemmat olivat kahvissa noin tunnin. Ei siis kovin ihmeellistä mutta pääsiäisaskartelua minuun makuun.

Mukavaa iltaa!

———

Påsken närmar sig och även i år färgade jag ägg med naturliga råvaror. De här äggen är färgade med kaffe. Helt vanligt kaffe från kaffekokaren som blev över. Hade i en skvätt vitvinsvinäger som gör att färgen fastnar bättre. Sen i med äggen. De allra ljusaste är endast doppade i kaffet och de mörka låg i ca. en timme. Inget svårt alls men pyssel i min smak.

Trevlig kväll!

 

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.