8Q0A2949-2

Pitkästä aikaa muutama kuva kasvihuoneesta. Täällä on ollut joulu tähän päivään asti mutta nyt vihdoin havut ja kranssit sekä paperitähdet ikkunoista on siivottu pois. Vähän tylsän väritöntä mutta nappasin silti muutaman kuvan. Ei tänne oikein vielä mitään vihreää voi laittaa mutta sitäkin enemmän vaikka sitten kynttilöitä tunnelmaa luomaan.

———

Det var länge sen jag hade med någon bild ifrån växthuset. Här inne har det varit jul ända tills idag men nu är granriset, kransarna och pappersstjärnorna undan plockade. Julen varar intill påska.. eller hur heter det. Lite grått och trist men tog i alla fall några bilder. Går inte ännu att plantera något grönt här inne men desto mer ljus kan man tända för att få stämning.

8Q0A2984

8Q0A2979

8Q0A2986-3

8Q0A2964-2

Täytyy myöntää että nyt alkaa kärsivällisyys tähän jatkuvaan talveen olla loppusuoralla. Kaipaan kevättä, lämpöä ja vihreyttä. Onneksi ihan kohta tänne varmasti voi istuttaa jo ensimmäiset orvokit, kunhan nuo yöpakkaset pikkaisen hellittäisi.

———

Nu börjar mitt tålamod småningom ta slut med den här eviga vintern som bara fortsätter. Saknar vår, värme och grönska. Som tur tror jag nog att snart så är det tid för de allra första penséerna, bara den hårda nattfrosten skulle avta.

2 Comments on “HEIPPA KASVIHUONEESTA | HEJ FRÅN VÄXTHUSET

  1. Niin kovin tunnelmallista siellä ❤ aurinkoa luvattu niin varmasti kelpaisi juoda vaikka päiväkahvit tuolla ☕😍

    Ihanaa pääsiäisen aikaa! 💛

    • Kiitos 💗 Totta, täällä voisi vaikka kahvit juoda pääsiäisenä jos aurinko vaan lämmittää ihanasti ☀️

      Tunnelmallista pääsiäistä sinulle 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.