8Q0A1793

Aurinkoista Kiirastorstain-iltaa ja oikein ihanaa pääsiäistä. Täällä ollaan jo pääsiäisloman tunnelmissa. Jääkaappi on täytetty ruoilla ja karkkikaappi suklaamunilla. Räystäästä tippuu vettä ilta-auringossa ja valo tulvii sisälle. Olo on kovin iloinen ja kiitollinen.

———

Solig Skärtorsdagskväll och en riktigt härlig påskhelg till er alla. Här har påsklovskänslan infunnit sig. Kylen är fylld med mat och godisskåpet med chokladägg. Det droppar från taket i kvällssolen och ljuset flödar in. Känner mig väldigt glad och tacksam.

8Q0A1754

8Q0A1783

8Q0A1768

8Q0A1717

8Q0A1790

Pääsiäiskoristeita meiltä ei juurikaan löydy eikä edes kukkakaupasta löytynyt mitään mieleistä tänään. Muutama helmililja ja sitten tuota vihreää taskuruohoa. Ei sen suurempia suunnitelmia pääsiäiseksi ja kaikista eniten odotan sitä kiireetöntä yhdessäoloa. Ulkona odottaa kymmenen kaadettua puunrunkoa joten niitä siivotessa menee varmasti suurin osa päivistä. Mies on jo tosin ahkerasti siellä ollut sahan kanssa töissä.

Nautitaan valosta ja pääsiäisherkuista sekä ennen kaikkea tästä hetkestä.

———

Har inte påskpyntat just alls och hittade inte ens några riktigt fina blommor idag. Det fick bli några pärlhyacinter och det där gröna gräset. Inga större planer inför påsken här och allra mest ser jag fram emot att få vara tillsammans utan tidtabeller. Ute väntar tio träd som fälldes hos oss förra veckan så största delen av dagarna går säkert till att städa bort dem. Mannen har redan flitigt sågat där ute.

Nu ska vi njuta av ljuset och påskgodiset, men framförallt av stunden, här och nu.

2 Comments on “HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ | GLAD PÅSK

  1. Itsekään en löytänyt ihan etsimääni kun kiireellä eilen ennen iltavuoroa kukkakaupassa kävin. Ruusuja ja tulppaaneja vain joka paikassa! No, värikäs tulppaani kimppu kertyi kolmesta nipusta ja sain kuitenkin kivan sitten hyvän inspiksen ansiosta ☺

    Iloista pääsiäisen aikaa 💛💛

    • Yllätyin itsekin että tarjontaa oli jotenkin niin huonosti, tai sitten olin vaan liian vaativa 🙂 Mukavaa että löysit tulppaaneja ja sait niistä kiva kimpun. Ihanaa pääsiäisen jatkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.