8Q0A1533

Iloista pääsiäisen jatkoa!

Toivottavasti nautitte ja herkuttelette. Aurinko hellii meitä nyt toden teolla, aivan ihanaa. Meillä pääsiäinen jatkuu rauhallisesti ja kiireettömästi. Pieni orastava flunssa vaatii veronsa, mutta toivottavasti pöpö lähtisi pois. Ollaan syöty hyvin ja herkuteltu maltillisesti. Ja vielä olisi kaksi pääsiäispäivää jäljellä.

———

God fortsättning på påsken!

Hoppas ni njuter och har det skönt. Solen bjuder verkligen på sitt bästa och hur ljuvligt är inte det. Vår påsk fortsätter lugnt. Känner av en liten förkylning i kroppen som jag hoppas att inte bryter ut desto mer. Vi har ätit god mat och måttligt med påskgodis. Och ännu har vi två påskdagar kvar.

8Q0A1529

8Q0A1538

8Q0A1531

Aivan uskomatonta että on vielä valoisaa jopa puoli yhdeksän maissa illalla. Joka vuosi tämä tuntuu yhtä ihanalle ja ihmeelliselle pitkän talven jälkeen. Pitkästä aikaa kaivoin oikein esille kesken jääneen kirjan. Luen aivan liian vähän kirjoja ja huomaan että tulee istuttua puhelimen kanssa aivan liian paljon. Mielestäni lukeminen on parasta rentoutumista. Joten nyt kirjan pariin sohvalle.

Tunnelmallista iltaa.

———

Helt otroligt att det är ljust ännu kring halv nio tiden på kvällen. Tänk att det känns lika härligt och beundransvärt varje år efter en lång mörk vinter. Tog fram en bok som blivit på hälft. Jag läser alldeles för lite och hänger alldeles för mycket på mobilen. Att läsa är ju den bästa avkopplingen tycker jag. Så nu tar jag min bok och kryper upp i soffan.

Ha en fin kväll denna påskafton.

2 Comments on “LANKALAUANTAI | PÅSKAFTON

  1. Kuinka upean väriset ruusut olet löytänyt, niin hurmaava kimppu 🌸💛🌸 niin sievää muutenkin 😍

    Iloista pääsiäisen jatkoa teille 🌿💛

    • Ihastuin myös niin kovin paljon näiden ruusujen väriin. Lumista toista pääsiäispäivää sinne <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.