8Q0A1634-2

Tämän päivän ja viikonlopun juttu on ehdottomasti se että kevät on vihdoinkin täällä. Lämpöasteet tekevät ihmeitä eikä sitä edes oikein muista miltä se tuntuu kun ulkona on vastassa lämmin ilma vasten talven kalpeita kasvoja. Ensimmäinen pihakierros on tehty. Suurin osa oleskelupihasta on vielä lumen peitossa mutta löysin parit tulppaanin alut yhdestä penkistä. Ja läheiseltä lammelta kuului kurkien kirkunaa, itselleni kovin merkityksellinen kevään merkki.

———

Det bästa med det här veckoslutet har nog varit det att våren är äntligen här. Plusgrader gör under och det är ju nästan så man glömt hur det känns att mötas av varm luft mot vinterbleka kinder närman går ut. Har gjort min första trädgårdsrunda för i år. Ännu ligger största delen av gården under snö men två små början till tulpaner fick jag syn på. Och från det närliggande träsket hördes tranorna, ett av de mest betydelsefulla vårtecknen för mig.

8Q0A1662

8Q0A1631

8Q0A1671

8Q0A1650

8Q0A1641

Otsikko ehkä johtaa harhaan sillä kuvissa ei ole kevään merkkejä pihalta. Ei tuolla vielä ole mitään kovin kuvauksellista, pääosin märkää ja ruskeata. Kuvat kuvastavat paremmin sunnuntain tunnelmia. Rauhallista aamukahvihetkeä ja kesähaaveita. Tästä on taas hyvä mennä kohti uutta viikkoa.

Rauhallista sunnuntai-iltaa!

———

Rubriken leder kanske lite fel eftersom här inte finns några vårbilder utifrån. Ännu är det inte så värst fint där ute, mest bara blött och brunt. Bilderna däremot beskriver söndagskänslan. Långsam morgonstund och sommardrömmar. Känns bra att gå emot en ny vecka igen.

Lugn och skön söndagskväll!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.