8Q0A4636

Oi että mikä ihana päivä tänään olikaan. Niin lämmintä. Juuri sellainen ensimmäinen kevätpäivä jolloin ensin menee ulos aivan liian lämpimissä vaatteissa ja sitten miettii kuinka paljon sitä uskaltaa riisua jottei tule kylmä. Tuntuu ihan epätodelliselta että voi olla niin lämmintä. Jopa tuuli oli lämmin. Pihalla kukkii ensimmäiset kukat, värikkäät krookukset. Miten onnelliseksi sitä tuleekaan niin pienestä.

———

Oj, vilken ljuvlig dag det varit idag. Så varmt. Just en sådan där typisk första vårdag när man först går ut i alldeles för varma kläder och sen funderar man hur mycket man vågar ta av sig att man inte får kallt. Det känns för overkligt för att vara sant liksom. Till och med blåsten var varm. De allra första blommorna blommar på gården, färggranna krokusar. Tänk hur lycklig man blir för så lite.

8Q0A4742

8Q0A4672

8Q0A4721

8Q0A4689

8Q0A4741

8Q0A4636

Ulkona on touhuttu iltaan asti eikä vieläkään olisi malttanut tulla sisälle. Kesähuone on siivottu ja valmiina kesää varten. Vielä täytyy pestä ikkunat ulkopuolelta ja ripustaa muutamat verhot. Vihdoinkin kävi tuuri ja löydettiin tuollainen vanha ihana pöytä. Monen vuoden etsimisen ja pettymysten jälkeen. Nyt vaan haluaisin sen niin moneen paikkaan mutta se saa nyt ainakin aluksi olla täällä kesähuoneessa.

Nyt iltapalaa ja hetkeksi sohvalle ennen nukkumaan menoa. Kropassa tuntuu että on touhuttu ulkona ja uni taitaa tulla aikaisin.

———

Hållit på ute ända till kvällen och inte ens ännu skulle jag ha viljat komma in. Lilla lekstugan eller sommarrummet är nu städat och klart för sommar. Ännu behövs fönstren tvättas på utsidan och några gardiner ska hängas upp. Äntligen hade vi turen att hitta ett sådant där gammalt vackert bord efter många års letande och besvikelser. Nu skulle jag ju så gärna ha det på många olika platser här hemma men det får nu tillsvidare stå här inne i sommarrummet.

Nu lite kvällsmål och sen en stund på soffan innan läggdags. Det känns i kroppen att man varit ute och hållit på och det lär bli tidigt i säng idag.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.