8Q0A4769

Aina yhtä ihanaa, ellei jopa maagisen kaunista, löytää kevään ensimmäinen valkovuokko. Se ensimmäinen jota täytyy hakea melkein suurennuslasin kanssa ja jonka saa kaivaa maasta niin että kynnen aluset ovat multaiset. Se jonka varsi on aivan liian lyhyt mihinkään maljakkoon. Silloin tietää että nyt on ihan oikeasti kevät.

———

Alltid lika undebart, och nästan lite magiskt, att hitta vårens allra första vitsippa. Den som man nästan måste leta efter med förstoringsglas och som man nästan får gräva upp ur jorden så det blir jord under naglarna. Den som har alldeles för kort stjälk för att passa i någon vas. Då vet man att nu är det vår på riktigt.

8Q0A4767

8Q0A4803

8Q0A4770

8Q0A4811

8Q0A4765

Perjantai ja kohta saunaan. Sitten vähän Voicea telkkarista ja kohti viikonloppua. Huomenna on tiedossa mukavaa ohjelmaa jota olemme odottaneet koko pitkän talven. Toivottavasti viikonloppuna ehtisi tehdä vähän pihajuttuja ja löytää lisää valkovuokkoja.

Ihanaa viikonloppua!

———

Fredag och snart bastu. Sen lite Voice på teven. Veckoslut och imorgon har vi trevligt program som vi väntat på hela långa vintern. Hoppas också på att hinna göra lite trädgårsjobb och hitta mer vitsippor under veckoslutet.

Ha ett skönt veckoslut!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.