8Q0A5787

Tervetuloa ihana toukokuu, olet niin odotettu. Toivottavasti tuot mukanasi aurinkoa ja lempeitä tuulia. Aika nopeasti nämä kuukaudet ja vuodet kuluvat loppujen lopuksi vaikka kevään ja kesän kaipuu usein tuntuu loputtoman pitkältä. Tuntuu jotenkin uskomattomalta että ollaan jo toukokuussa ja enää on muutama viikko koululaisten kesälomaan.

———

Välkommen ljuva maj, du är så efterlängtad. Hoppas du hämtar med dig sol och ljumma vindar. Månaderna och åren går rätt så fort trots att längtan till våren och sommaren ofta känns oändligt lång. Nästan lite overkligt att vi redan är i maj månad och endast några veckor kvar till sommarlov.

8Q0A5677

8Q0A5794

8Q0A5701

8Q0A5784

Eilen löysin ensimmäisen kimpun valkovuokkoja täältä saarelta. Kovin ovat vielä nupussa mutta sisällä aukeavat hyvin nopeasti. Vappu on vietetty rauhallisesti hyvän ruoan merkeissä ja tietysti muutama munkkikin oli pakko syödä. Ihan sunnuntai tunnelma tiistaina.

Mukavaa myöhäisiltaa!

———

Igår plockade jag den allra första buketten med vitsippor här på ön för i vår. Väldigt i knopp ännu men inomhus öppnar de sig fort. Vi har firat en lugn Valborg med god mat och självklart med några munkar. Söndagskänsla på en tisdag.

God kväll!

 

2 Comments on “KAUNIS TOUKOKUU | LJUVA MAJ

  1. Kuinka upeat kuvat ottivat toukokuun vastaan ❤ ja ihanat valkovuokot 🌼💚 löysin itsekin viime viikolla 🤗

    Mukavaa alkanutta kuuta 💛

    • Kiitos Seija <3 Valkovuokot ovat niin ihania. Aurinkoista viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.