8Q0A5197

Aurinkoista perjantaita. Lyhyen oloinen viikko oli tämä viikko ja kivasti paistaa aurinko muutaman sadepäivän jälkeen. Tänään en ole edes ostanut perjantaikukkia vaan mennään näillä kauden ensimmäisillä pioneilla jotka ostin vapuksi. Pionit ovat aina yhtä hurmaavia ja kesäisen tuoksuisia. Suunnitelmissa on suurentaa pionipenkkiä. Tällä hetkellä meiltä löytyy klassisen kaunis vaaleanpunainen Sarah Bernhardt ja tuollainen valkoinen joka taitaa olla sama kuin tuo valkoinen kuvissa. Haluaisin enemmän erilaisia lajikkeita niin kerrottuja kun niitä vähän yksinkertaisempia.

———

Solig fredag. En kort vecka och härligt med sol igen efter några regniga dagar. Idag köpte jag inte ens några fredagsblommor utan vi kör med dessa pioner som jag köpte till Valborg. Vårens allra första sådana. Pioner är alltid lika ljuvliga och doftar sommar. Har planer på att förstora pionrabatten. Nu har vi den klassiska ljusrosa Sarah Bernhardt och så en vit som liknar exakt den vita på bilderna. Skulle gärna ha fler olika sorter, både dubbla och enkla.

8Q0A5255

8Q0A5215

8Q0A5253

8Q0A5189

Viikonlopulle toivon sadettomia päiviä jotta pääsen kuopsuttamaan kukkapenkkeihin. Sain vapuksi haravoitua ja nyt olisi kukkapenkkien vuoro. Kasvihuoneen ympärillä olevaan penkkiin on saatava joku kuri ja järjestys. Olen innostuksissani istuttanut sinne aivan liian paljon erilaisia juttuja ja osa perennoista on kasvanut niin suuriksi että niitä voisi jopa jakaa.

Nyt kohta ruoanlaittoon ja laittautumaan valmiiksi iltaa varten. Tänä iltana on aika lunastaa yksi koko perheen yhteisistä joululahjoista.

Keväisen kaunista viikonloppua!

———

Hoppas på ett regnfritt veckoslut så jag kan krafsa i blomrabatterna. Fick allt krattat lagom till Valborg och nu står blomrabatterna i tur. Måste få ordning på rabatten vid växthuset. Har i min iver planterat alltför många olika sorter där och så har en del perenner vuxit sig så stora att man gott kan dela på dem.

Nu blir det snart dags för matlagning och sen ska vi göra oss klara inför kvällen. Vi ska nämligen iväg på en av familjens gemensamma julklappar ikväll.

Med önskan om ett vackert veckoslut!

2 Comments on “PERJANTAI JA PIONIT | FREDAG OCH PIONER

  1. Upeat upeat pionit 😍 tätä aikaa on odotettu 🌸 mistä löysit nuin hurmaavat yksilöt? 🤗

    Tänne kotiutui pieni kimppu kanssa, kera harsokukkien 🤗

    Iloista lauantaita ❤

    • Nämä löytyi Porvoon Kukkatalosta 🌸🍃 Kuulostaa ihanalta pionit ja harsokukka, herkkää ja kaunista 🍃🌸🌱

      Mukavaa iltaa 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.