8Q0A5984

Nyt voisi mielellään pysäyttää ajan kulun hetkeksi tai ainakin edes vähän hidastaa. Kaikki tapahtuu nyt niin vauhdilla luonnossa. Tuntuu melkein kuin olisimme hypänneet suoraan talvesta kesään. Vielä viime viikolla vappuna en löytänyt montaakaan valkovuokkoa ja nyt ne ovat osittain jo ylikukkineet. Puihin on ilmestynyt lehdet muutamassa päivässä ja pihalla krookukset ovat jo kukkineet.

———

Nu kunde man gärna stanna tiden en stund eller ens sakta ner tiden lite. Nu händer allting med fart i naturen. Nästan som om vi hoppade direkt från vinter till sommar. Förra veckan hittade jag knappt några vitsippor till Valborg och nu är de redan delvis överblommade. Träden grönskar och krokusarna har blommat klart för i år.

8Q0A5983

8Q0A5994

8Q0A5985

Terassikalusteet ovat paikoillaan. Tosin tässä ei ole vielä tullut istuttua sillä täällä saaressa on tuullut todella kylmästi. Terassi tuntuu vielä kovin alastomalta mutta jos lämpö jatkuisi näin niin ehkä tänne voi jo kohta istuttaa kesäkukkia.

Mukavaa iltaa!

Ihanasti kuuluu lintujen iltakonsertti avoimesta ikkunasta. Ihanin aika juuri nyt.

———

Terassmöblerna är på plats. Vi har nog inte ännu suttit här ute eftersom det blåst iskalla vindar här på ön de senaste dagarna. Terassen känns ännu väldigt naken utan blommor eller grönska, men om vädret håller sig så här fint kanske jag snart vågar plantera ut alla blommor.

Trevlig kväll!

Fönstret står öppet och fåglarnas kvällskonsert hörs så vackert. Vilken ljuvlig tid vi har nu.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.