8Q0A6718

Voi toukokuu, miten sinä hellit meitä juuri nyt. Kesähelteinen päivä tänäänkin ja ulkona on nyt niin kaunista. Mielestäni tämä vihreä sävy joka nyt vallitsee ulkona on se kaikista kaunein. Raikas ja täynnä uutta elinvoimaa. Mutta tuntuu etten ehdi mukaan ollenkaan, kaikki tapahtuu nyt niin vauhdilla. Joka päivä jotain uutta ihasteltavaa ja ihmeteltävää.

———

Oj ljuva maj, så du skämmer bort oss nu. Sommarvärme även idag och det är så vackert ute nu. Tycker att den här gröna färgen som är just nu är den allra vackraste. Fräsch och full av ny livskraft. Men hjälp, jag känner att jag hinner inte med alls, allting går ju så fort igen. Varje dag något nytt att beundra och förundras över.

8Q0A6731

8Q0A6688

8Q0A6719

8Q0A6689

8Q0A6722

8Q0A6693

8Q0A6725

Rakastan tätä aikaa vuodesta mutta samalla huomaan että se tuottaa aina minulle myöskin pientä stressiä. Ikään kuin en osaisi rauhoittua ollenkaan. Koko ajan haluaisin tehdä jotain tuolla ulkona samalla kun haluaisin istua alas ja vaan olla hetkessä läsnä. Illalla en malta tulla sisälle ja aamulla en malta nukkua.

Kuvat ovat äitienpäivän illalta kun lähdimme koko perheen voimin kävelylle. Nyt ulos nauttimaan iltapäiväkahvit. Josko illalla saisi vähän kaivettua uutta kukkapenkkiä. Ja äitienpäiväksi saadut perunat ja sipulit odottavat multaan pääsyä.

———

Älskar den här tiden på året men märker samtidigt att jag går lite på övervarv också. Kan liksom inte lugna ner mig riktigt. Skulle vilja hålla på där ute hela tiden men också hinna sitta ner och njuta av stunden. På kvällen vill jag inte gå in och på morgonen vill jag inte sova. Vill inte missa en endaste sekund av allt det här underbara.

Bilderna är från morsdagen när vi gick ut på en liten kvällspromenad hela familjen. Nu ska jag dricka mitt eftermiddagskaffe ute och kanske det blir lite svalare mot kvällen så jag kanske kan börja gräva en ny blomrabatt. Fick sättpotatis och sättlök i morsdagspresent som också väntar på att få komma ner i odlingslådorna.

2 Comments on “EN EHDI MUKAAN | HINNER INTE MED

  1. Valkovuokot on niin ihania, jaksaa ihastella 😍 voin niin yhtyä, että tämä vehreys on juuri sitä parasta 🌿🌿

    • Näin ovat, harmi että kaikki kukkii niin kovin lyhyen ajan. Nyt ovat valkovuokkojen aika jo ohi tältä erää. Ihanaa viikonloppua 💗

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.