8Q0A7052

Monen helteisen ja aurinkoisen päivän jälkeen saimme vaihteeksi vähän vesisadetta tänään. Se tuli tarpeeseen, niin luonnolle kun meille muillekin. Hetken hengähdystauko puutarhatöistä. Eilen illalla mietin että onhan tämä ihan hassua kun tuolla pihalla täytyy ahkeroida niin että on ihan loppu. Mutta kun se on vaan niin mukavaa ja palkitsevaa sekä nollaa muut ajatukset täysin. Tänä keväänä tuntuu että energiaa ja inspiraatiota riittää. Nyt olen saanut kaivettua kaksi uutta kukkapenkkiä. Luulen että niistä voi tulla oikein hyvät jos kukat vaan kasvaa ja viihtyy.

———

Efter många dagar med värme och sol fick vi idag lite regn. Det behövdes såväl för naturen som oss andra. En liten paus i trädgårdsarbetet. Igår kväll tänkte jag nog att visst är det litet roligt hur man måste hålla på och slita där ute. Men det är ju så härligt och belönande sen om det lyckas som man tänkt sig. I år har jag mer energi och inspiration än vanligt. Nu har jag grävt två nya blomrabatter och jag tror det kan bli riktigt fint om allt växer som jag tänkt mig.

8Q0A7060

8Q0A7055

8Q0A7057

Pionipenkistä nousi yllättäen nämä valkoiset kaunokaiset. Sipulit olen laittanut maahan jo kaksi vuotta sitten syksyllä. Viime vuonna nämä eivät kukkineet laisinkaan joten en osannut odottaa että sieltä sellaisia nousee. Olivat tänä iltana niin kauniit sateen jälkeen.

Iloista viikonloppua!

———

I pionrabatten överraskade dessa vackra vita narcisser. Har planterat lökarna dit för två år sedan. Förra året blommade de inte alls så kunde inte vänta mig att dom skulle sticka sig upp mer.  Ikväll var de så vackra efter regnet.

Trevligt veckoslut!

2 Comments on “SADEPISAROITA | REGNDROPPAR

    • Kiitos <3 On tämä aina vaan joka vuosi yhtä ihmeellistä seurata eloon heräävää luontoa ja puutarhaa. Aurinkoisia päiviä sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.