8Q0A7389-6

Lähdimme eilen illalla käymään appiukon luona ja siellä vanhat omenapuut olivat kuin suoraan sadusta. Satumaisen kauniit. Aivan täynnä kukkia, miten paljon niitä voikaan olla. Olisin voinut ihastella puita loputtoman kauan. Katsoa pörriäisiä työn touhussa lämpimässä toukokuun illassa. Tänä vuonna omenapuut näyttäisivät kukkivan runsaasti joka puolella. Meillä nuo puut ovat vielä niin kovin pieniä ja kovasti peurojen syömiä mutta on niissäkin sentään vähän kukkia.

———

Vi for igår kväll till svärfar där vi möttes av äppelblom som ur en saga nästan. De gamla äppelträden är alldeles fulla med blommor. Hur många blommor kan det finnas egentligen? Helt otroligt och jag kunde ha beundrat träden hur länge som helst och se humlorna jobba på i den varma maj kvällen. I år ser det ut som äppelträden blommar rikligt alla ställen. Våra träd är så små och uppätna av rådjuren men lite blommar de också.

8Q0A7363

8Q0A7361

8Q0A7381

8Q0A7379

8Q0A7373-2

Ilmat hellivät meitä aina vaan mutta luonto kaipaisi kyllä kohta vettä. Illat menee ulkona kastelukannun kanssa. Ulkona pihajutut alkavat olla siinä pisteessä että kaikki on istutettu ja kylvetty. Muutamat tuoksuherneet odottavat vielä paikkaa jostain, ehkä uudesta kasvilaatikosta johon pääsee myös tillit ja yrttejä.

———

Vädret är ljuvligt fortfarande men naturen skulle nog snart behöva lite regn. Får springa runt med vattenkannan varje kväll. För övrigt så börjar jag ha allting planterat och sått. Några luktärter väntar ännu på sin plats, kanske det blir i en ny odlingslåda tillsammans med dill och örter.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.