8Q0A7946

Ihanaa perjantai-iltaa!

Tuntuu kuin olisimme jo pitkällä kesässä vaikka olemme vaan toukokuussa. Aika ihana tunne, eikö vaan. Koko kesä vielä edessä. Toivottavasti ilmat jatkuisivat samanlaisina ja jos saa toivoa niin vähän sadettakin aina välillä. Sillä ilman sadetta ei ole kukkia tai vehreyttä. Minä niin nautin kun voin poimia kukkia suoraan luonnosta tai puutarhasta. Juuri tästä unelmoin aina koko pitkän talven. Nyt tuntuu jotenkin ihan epätodelliselta että se vuodenaika jota odotan kaikista eniten on nyt täällä.

———

Härlig fredag kväll!

Känns som om vi skulle vara långt inne i sommaren redan trots att vi endast är i maj fortfarande. Rätt så härligt, eller hur. Hela sommaren ligger ännu framför oss. Hoppas vädret skulle hålla sig lika fint genom hela sommaren och om man får önska lite regn ibland också. Utan regn, inga blommor eller ingen grönska. Jag njuter så av att kunna plocka blommor från trädgården och naturen. Det här är det jag drömmer om hela långa vintern och nu känns det nästan lite overkligt att den tiden på året faktiskt är här och nu.

8Q0A7915

8Q0A7912

8Q0A7925

8Q0A7944

Tämän perjantain kimppu syntyi valkoisista syreeneistä ja tulppaaneista. Vaikka itse sanonkin niin ihastuin tähän kimppuun todella paljon ja vielä kun tuo rakas tytär suostui malliksi ilta-aurinkoon. Ihanaa kun kimppuun saa runsautta, tälläistä määrää kukkia harvoin voi ostaa kaupasta.

Tänään kotikin sai kaipaamansa suursiivouksen joten tästä on hyvä jatkaa kohti viikonloppua. Pitkästä aikaa viikonloppu ilman mitään ohjelmaa mikä tuntuu mukavalta. Vähän pihajuttuja ja olemista.

———

Fredagsbuketten består idag av vita syrener och tulpaner. Även om jag säger det själv så blev jag lite förälskad i den här buketten och så lyckades jag få dottern som modell ut i kvällssolen. Härligt när man kan frossa i blommor, så här stor mängd kan jag sällan köpa från blombutiken.

Huset blev städat och nu ser vi fram emot ett skönt veckoslut. Ett veckoslut utan planer vilket känns välkommet. Lite trädgård och att bara vara.

 

4 Comments on “PERJANTAIKIMPPU | FREDAGSBUKETTEN

  1. Aivan mieletön kimppu ja kuvat myös, niin kauniit 😍😍

    Omissa ajatuksissa menin askelta edelle, syksyyn josta voisin nuo samat asiat kirjoittaa 💛 rikkaus kuitenkin nämä 4 vuodenaikaa.

    Iloa viikonloppuun 💛

    • Kaunis kiitos <3 Ehdottomasti rikkaus nämä 4 vuodenaikaa. Ihanaa viikon jatkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.